Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 277 mensen zeggen over 't Eethuysje
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bijzonder prettig en smaakvol gegeten.
Gisteren restaurant het Eethuysje bezocht in het kader van de restaurantweken. Wij werden hartelijk ontvangen en mochten een tafeltje uitzoeken. Dit was al mooi gedekt met een kan water en tapagerechtje. Wij konden kiezen uit een aantal voor- tussen- hoofd- en nagerechten die wij op geen enkele kaart ooit zijn tegen...
Lees hele reviewGisteren restaurant het Eethuysje bezocht in het kader van de restaurantweken. Wij werden hartelijk ontvangen en mochten een tafeltje uitzoeken. Dit was al mooi gedekt met een kan water en tapagerechtje. Wij konden kiezen uit een aantal voor- tussen- hoofd- en nagerechten die wij op geen enkele kaart ooit zijn tegen gekomen. Dus best spannend. De door ons gekozen wijn was in ieder geval voortreffelijk. De gerechten kwamen prachtig gepresenteerd op tafel en smaakten subliem. Wat een geweldige verrassing !!!
Goede ambiance, vriendelijk personeel en het eten was voortreffelijk! Ook de karaf met water, die op tafel stond, werd regelmatig bijgevuld. En deze zagen wij niet terug op de rekening. Service 1e klas!
We hebben heerlijk gegeten gisteravond bij het Eethuisje. Helaas waren de frietjes te lang gefrituurd en daardoor erg hard en vet. Maar de rest was een genot voor de smaakpapillen.
Bediening altijd vriendelijk, het was druk en daardoor duurde het wat lang voordat het nagerecht kwam.
Vriendelijk personeel, verrassend lekker eten en een knusse setting. Kortom een aanrader
Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.
Over 't Eethuysje
Keuken: Frans
In het hartje van Castricum, in de dorpstraaat, zit in een uniek pand het gezellige restaurant 't Eethuysje. Naast het pand vind je een idyllisch pleintje waar het terras van het restaurant staat. Vanaf deze prachtige plek heb je uitzicht op de historische kerk van het dorp.
't Eethuysje wordt geïnspireerd door de seizoenen van het jaar. Hiervoor gebruiken ze dan ook seizoensproducten uit de streek. Deze dagverse producten worden gecombineerd waardoor bijzondere maar bovenal spannende creaties ontstaan.
Dat de keuken zo verfijnd is en de presentatie van de gerechten zo mooi, heeft alles te maken met de ervaring in de keuken. De chef en zijn brigade hebben veel kennis van technieken en ingrediënten en weten deze perfect te gebruiken.