Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
15-gangen Tasting menu
€ 105,-
Wolf Atelier doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 15-gangen tasting menu. Ontdek Wolf Atelier nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 15-gangen tasting menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Wolf Atelier!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
Culinaire 5-gangen Gault&Millau lunch
€ 69,-
Wolf Atelier biedt momenteel een speciale deal aan met een culinaire 5-gangen gault&millau lunch. Geniet nu van de unieke ervaring bij Wolf Atelier en laat je verwennen tijdens deze voordelige culinaire 5-gangen gault&millau lunch.
Reserveer vandaag nog jouw tafel bij Wolf Atelier!
Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Geef deze dan zeker door bij het maken van je reservering, zodat het restaurant hier rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal beschikbare tafels is beperkt, dus reserveer snel.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 juni 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 353 mensen zeggen over Wolf Atelier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom heb...
Lees hele reviewWat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom hebben we enkel voor de drie gangen gekozen.
Het broodje met olijfolie was nog amper aangeraakt toen de eerste amuses op tafel werden geschoven. Deze waren heerlijk, maar veel tijd om te genieten was er niet. Nadat de eerste net in de mond was gestoken, werd het voorgerecht al op tafel gezet. Als dit tempo zou worden volgehouden, hadden we onze jassen net zo goed aan kunnen houden. Graag hadden we bij elke gang een bijpassende wijn gedronken, maar door de Olympische recordtijden van het uitserveren, kwam het hier niet van. Om te voorkomen dat we na een kwartier daadwerkelijk weer buiten zouden staan, vroegen we de bediening of de vaart er misschien een beetje uit kon en of we alvast een bijpassende wijn voor het hoofdgerecht konden krijgen. De vraag of we een rode of witte wijn bij de entrecote zouden willen hebben, vergeten we maar snel. De wijn werd gelukkig snel uitgeserveerd, maar onze aanwijzing werd blijkbaar wel erg letterlijk genomen toen er een half uur later nog steeds geen hoofdgerecht was verschenen. Na hier wederom om gevraagd te moeten hebben, verscheen deze dan toch. Helaas was de wijn toen al bijna op.
Het keukenpersoneel serveerde de desserts uit. Op tafel verscheen een prachtig (en heerlijk, bleek later) chocoladedessert. Ook hier wilden we graag een dessertwijn bij drinken. Nadat we de hierom gevraagd hadden, werden er twee gevulde glazen op tafel gezet zonder dat we ergens voor hadden kunnen kiezen.
Wat een heerlijke avond had kunnen en moeten worden, werd uiteindelijk een avond van verbazing en deceptie. Erg zonde.
Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom heb...
Lees hele reviewWat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom hebben we enkel voor de drie gangen gekozen.
Het broodje met olijfolie was nog amper aangeraakt toen de eerste amuses op tafel werden geschoven. Deze waren heerlijk, maar veel tijd om te genieten was er niet. Nadat de eerste net in de mond was gestoken, werd het voorgerecht al op tafel gezet. Als dit tempo zou worden volgehouden, hadden we onze jassen net zo goed aan kunnen houden. Graag hadden we bij elke gang een bijpassende wijn gedronken, maar door de Olympische recordtijden van het uitserveren, kwam het hier niet van. Om te voorkomen dat we na een kwartier daadwerkelijk weer buiten zouden staan, vroegen we de bediening of de vaart er misschien een beetje uit kon en of we alvast een bijpassende wijn voor het hoofdgerecht konden krijgen. De vraag of we een rode of witte wijn bij de entrecote zouden willen hebben, vergeten we maar snel. De wijn werd gelukkig snel uitgeserveerd, maar onze aanwijzing werd blijkbaar wel erg letterlijk genomen toen er een half uur later nog steeds geen hoofdgerecht was verschenen. Na hier wederom om gevraagd te moeten hebben, verscheen deze dan toch. Helaas was de wijn toen al bijna op.
Het keukenpersoneel serveerde de desserts uit. Op tafel verscheen een prachtig (en heerlijk, bleek later) chocoladedessert. Ook hier wilden we graag een dessertwijn bij drinken. Nadat we de hierom gevraagd hadden, werden er twee gevulde glazen op tafel gezet zonder dat we ergens voor hadden kunnen kiezen.
Wat een heerlijke avond had kunnen en moeten worden, werd uiteindelijk een avond van verbazing en deceptie. Erg zonde.
Food was a bliss for the tong.
Amazing combinations of tastes, very good, I'll definitely come back there
Oh, an chocolate dessert was just wow, there is no words to describe it... Mmmm
We we set at a table just near the kitchen (chef's table?) which was very nice. The waitress was a little bit stressed out, but could laugh about it. The staff and chef were delighted to give us some more information about the dishes! So we really enjoyed the food and each other :) Why not 5 stars for the really coo...
Lees hele reviewWe we set at a table just near the kitchen (chef's table?) which was very nice. The waitress was a little bit stressed out, but could laugh about it. The staff and chef were delighted to give us some more information about the dishes! So we really enjoyed the food and each other :) Why not 5 stars for the really cool, robust and nice ambience? The chairs, we (long dutchies, I know) constantly slipped away from them and the table was a little bit to low. But apart from that: great and beautiful food, good wines, reasonable prices and a very nice staff! Thanks!
Gisteravond hebben wij een heerlijke ervaring gehad bij wolf atelier. We wilden graag een keer kijken hoe het was door gebruik te maken van de restaurantweek en de conclusie is dat we zeker terug gaan komen om van het normale menu te genieten.
De service was top. De serveersters wisten goed aan te voelen wat wel en...
Gisteravond hebben wij een heerlijke ervaring gehad bij wolf atelier. We wilden graag een keer kijken hoe het was door gebruik te maken van de restaurantweek en de conclusie is dat we zeker terug gaan komen om van het normale menu te genieten.
De service was top. De serveersters wisten goed aan te voelen wat wel en niet kon en reageerde zeer adequaat en vriendelijk.
Daarnaast was het eten ook fantastisch: de smaakcombinaties, leuke ingrediënten en de kunstwerken op het bord maakte het niet alleen een goede smaaksensatie, maar ook leuk voor het oog!
Het restaurant is mooi strak ingericht en je zit natuurlijk op een bijzondere plek, dat merk je. Ook was de muziek keuze erg gepast. Iets waar veel restaurants moeite mee hebben.
Kortom, het was een hele goede ervaring en wij gaan zeker terug komen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wolf Atelier
Keuken: Frans
De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.
Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.
Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.
Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.
Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’