Knife fork icon red

Wolf Atelier

€ 77,-

15(!)-gangen Tasting menu

Wolf Atelier

8,8 (166 reviews)

15(!)-gangen Tasting menu € 77,-

Reserveer een tafel

Deal
15(!)-gangen Tasting menu
€ 77,-

Restaurant Wolf Atelier is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 in de regio Amsterdam.

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Wolf Atelier beloond met een prachtige 9,52. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 15-gangen diner voor maar € 77,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 166 mensen zeggen over Wolf Atelier

8.8
(166 reviews)
Eten
9.3
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wederom heerlijk gegeten

Small 9b096395be Small cb612b2149 Small 7c7eb31a6e
J Hogenberg-van den Berg op 11 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een woord subliem!

Brian Schouten - de lange op 26 januari 2020
Geverifiëerd

"Een smaakexplosie"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Een avondvullend programma dit Amusediner. 15 amuses, subtiele smaken, goede wijnen en een zeer vriendelijke bediening. Een feestje.

Anne Tharner op 25 januari 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Appart restaurant, bediening was aardig. Tipje laat de wijn even proeven voordat je het glas inschenkt. En als je extra brood vraagt geef niet 1 bolletjes. Voor de prijs mag het menu iets meer zijn, gerechten zijn wel erg klein. Maar wel een leuke avond gehad!!

Rob Tefrere op 05 januari 2020
Geverifiëerd

"Culinair hoogstandje!"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Ik heb nieuwe smaken ontdekt bij Wolf Atelier! Erg goed eten en de service is nagenoeg perfect. Sfeer was ok, erg luidruchtige aangeschoten gasten achter ons.

Rosheline op 25 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Westerdoksplein 20-brug 1013 AZ Amsterdam

Over Wolf Atelier

De zeer gedreven 31-jarige chef-kok Michael Wolf (Oud Sluis***, Vila Joya** en Envy) opende op 21 juni 2015 officieel zijn Wolf Atelier. Hij doet dit in een grote glazen ruimte die rust op een uit 1920 stammende spoorbrug, direct gelegen naast het Centraal Station van Amsterdam.

Waarom een ‘Atelier’? Omdat Michael Wolf zichzelf iedere dag opnieuw zal uitdagen om vernieuwende gerechten te creëren. Hier streeft hij er naar om zijn gasten keer op keer, een in alle opzichten optimale eetervaring te bezorgen.

Wolf Atelier is licht en ruim opgezet. De monumentale spoorbrug heeft een industrieel ontwerp en is voorzien van 80 hoge glazen ramen. Hierdoor biedt het atelier een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Door de grote hoeveelheid planten en aardetinten heeft het iets weg van een urban garden. De open keuken en kleine chef’s table zorgen ervoor dat Michael Wolf continue in contact is met zijn gasten.

Het menu bevat twee hoofdsecties. In de zogenaamde ‘Galerij’ staat een selectie van Michael Wolf’s huidige signature dishes zoals ‘Gelakt buikspek met gebakken langoustine, wortelcrème en een jus van specerijen’. In de sectie ‘Atelier’ experimenteert, innoveert en test hij gerechten uit. Na feedback van zijn gasten blijven de allerbeste gerechten over. Deze zullen vervolgens worden opgenomen in de ‘Galerij’.

Michael Wolf; ‘Dit atelier is stoer en lekker grootstedelijk, de perfecte setting om op zoek te gaan naar mijn perfectie. Werkelijk alles moet kloppen. Niet alleen het eten en de wijn, ook de ambiance, de muziek, de bediening en de cocktails die elk een eigen verhaal vertellen. Ik kan nu nog niet inschatten of ik te veel van mezelf en mijn team vraag. Het enige dat nu telt is dat ik hier vanaf mijn vijftiende naar toe heb geleefd en niet kan wachten om te beginnen!’

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden