Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 121 mensen zeggen over Lars Amsterdam*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
ongelofelijk fijne avond gehad, aandacht voor detail, prachtige setting en elk gerecht was een verrassing. een geolied machine zou ik dit restaurant noemen en de pauzes waren precies genoeg en de bediening fantastisch.
Fantastische plek in de haven, mooie combinatie van luxe binnen en rauw buiten. We hebben echt genoten van het 6-gangen tastingmenu. Bijzondere reis door smaken. Leuk om in alle rust van Floor en Lars meer uitleg te krijgen over de gerechten, de wijnen en de visie die zij hebben achter hun restaurant. Ze hebben echt...
Lees hele reviewFantastische plek in de haven, mooie combinatie van luxe binnen en rauw buiten. We hebben echt genoten van het 6-gangen tastingmenu. Bijzondere reis door smaken. Leuk om in alle rust van Floor en Lars meer uitleg te krijgen over de gerechten, de wijnen en de visie die zij hebben achter hun restaurant. Ze hebben echt een prachtige zaak neergezet die de moeite waard is om een omweg voor te nemen. Aanrader voor iedereen die van bijzonder uit eten gaan houdt. Op naar een ster!
Leuke en verrassende gerechten, combinaties vanuit het wijn arrangement waren mooi gemaakt, leuk personeel met veel persoonlijke aandacht voor de gasten.
Heerlijk eten, persoonlijke aandacht, lekkere wijn erbij. De bediening had er zin in en wij ook en zo kwam alles samen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Lars Amsterdam*
Keuken: Frans
Een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers, dat is Lars Amsterdam. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëerden samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.
Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop. Zo zijn ze gestart met een eigen stadstuin op het dak van het gebouw van ruim 400 vierkante meter. In de zomer zal deze in bloei staan en zullen met deze prachtige producten aan de slag gaan.
Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. Het allergrootste compliment is toch wel wanneer gasten zeggen dat ze zich echt thuis voelen in het restaurant.
Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!