Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 121 mensen zeggen over Lars Amsterdam*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Inmiddels 3 keer gegeten bij Lars in wisselende gezelschappen, 2 keer hebben we ons laten verrassen door de chef met het 6 gangen menu, 1 keer lunch met 4 gangen. Ik heb de kaart dus nog nooit gezien maar is vast reuze boeiend :-) Alle 3 de keren heerlijk gegeten in een ongedwongen omgeving met fijne bediening. Wijn...
Lees hele reviewInmiddels 3 keer gegeten bij Lars in wisselende gezelschappen, 2 keer hebben we ons laten verrassen door de chef met het 6 gangen menu, 1 keer lunch met 4 gangen. Ik heb de kaart dus nog nooit gezien maar is vast reuze boeiend :-) Alle 3 de keren heerlijk gegeten in een ongedwongen omgeving met fijne bediening. Wijn lekker.
En vooral dat meisje dat in de keuken werkt, is erg leuk en goed, ze kwam zelfs gerechtjes aan tafel serveren. Ik zou snel gaan voor ze een ster hebben en je maanden op de wachtlijst kunt staan.
Als je het eenmaal hebt gevonden dan is het werkelijk fantastisch. Heerlijk gegeten, vlotte en goede bediening. Eten is op sterrenniveau. Ga zeker bij Lars eten als je echt culinair verwend wilt worden.
Zalig dineren met een persoonlijke touch, genietend van een fantastisch uitzicht.
Ondanks dat er maar twee tafels voor de lunch waren hebben wij een fantastische middag gehad. Goede proffesionele bediening, en een heerlijk menu met goede wijnen.
Wij komen zeker terug.
Top service, fantastische gerechten met heerlijke wine pairing! Mooi restaurant voor een bijzondere avond uit!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Lars Amsterdam*
Keuken: Frans
Een horecaconcept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers, dat is Lars Amsterdam. Dit creatieve koppel ontmoette elkaar enkele jaren geleden bij Restaurant Aan de Poel **. Zij creëerden samen een restaurant waarbij je een combinatie vindt van fine-dining en robuuste gerechten. Een huiskamer restaurant gevestigd in de Houthavens van Amsterdam.
Lars begon zijn koksopleiding bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg. De Franse keuken is zijn passie, maar in zijn gerechten zijn ook Aziatische invloeden terug te vinden. Het werken met dagverse producten van de hoogste kwaliteit staat voorop. Zo zijn ze gestart met een eigen stadstuin op het dak van het gebouw van ruim 400 vierkante meter. In de zomer zal deze in bloei staan en zullen met deze prachtige producten aan de slag gaan.
Floor is gestart bij Ron Blaauw en heeft haar passie voor gastronomie opgedaan in verschillende gerenommeerde restaurants. Haar liefde voor gastvrijheid is aanstekelijk en inspirerend. Het allergrootste compliment is toch wel wanneer gasten zeggen dat ze zich echt thuis voelen in het restaurant.
Producten van hoge kwaliteit gecombineerd met de beste service is de filosofie van Lars A’dam. Kom binnen, ontspan en laat je inspireren door het team en het fantastische uitzicht!