Dimitri's

Mediterraans, Fusion |
8,7 (72 reviews)
96% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 72 mensen zeggen over Dimitri's

8.7 Gebaseerd op 72 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Good food"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Good food and great service

Nicoleta Lungu op 14 mei 2023
Geverifiëerd

"Mooi restaurant. Redelijk goed eten. Aardige bediening."
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden een 3-gangen menu. Het meeste eten was ok tot goed. Helaas waren de balletjes bij de proeverij van voorgerechten slecht opgewarmd en dus koud. Jammer! De taartjes bij het dessert waren geweldig. Het was meer dan genoeg, we kregen niet alles op. Als ik in de buurt ben en wat wil eten, zou ik dit restaurant niet uitsluiten.

T op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Top restaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super gezellige plek met onwijs gastvrije personeel.
Het eten was erg lekker en de portiegrootte was meer dan genoeg
Zeker een restaurant waar we vaker naar toe zullen gaan

Anna Galleos op 19 maart 2023
Geverifiëerd

"Een restaurant met persoonlijke aandacht voor de gasten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij de entree voel je gelijk de warme sfeer en de persoonlijke benadering van de gasten door Richard de eigenaar. We hadden geluk, elke laatste zaterdag van de maand live muziek. We hadden gekozen voor het verrassingsmenu wat Top van smaak was, ruim voldoende en netjes opgediend. Regelmatig kwam men aan tafel vragen...

Lees hele review

Bij de entree voel je gelijk de warme sfeer en de persoonlijke benadering van de gasten door Richard de eigenaar. We hadden geluk, elke laatste zaterdag van de maand live muziek. We hadden gekozen voor het verrassingsmenu wat Top van smaak was, ruim voldoende en netjes opgediend. Regelmatig kwam men aan tafel vragen of alles naar wens was, ivm een kleine vertraging voor het hoofdgerecht (wat voor ons geen enkel probleem om even de starters te laten zakken) kwam de zoon van de eigenaar dit netjes met excuses toch even aangeven. Wij hebben genoten van de gezellige avond en kunnen iedereen aanraden ons te volgen.

Broekie62 op 26 februari 2023
Geverifiëerd

"Fijne service en lekker eten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ondanks dat ik op de verkeerde dag stond qua reservering, werd er relaxt mee omgegaan en konden we toch terecht. Het eten was een leuke verrassingsmenu met van alles wat zodat je goed kon proeven wat ze zoal bieden en zag er allemaal goed uit. Maar het belangrijkste: het smaakte ook allemaal heerlijk. Kip was iets t...

Lees hele review

Ondanks dat ik op de verkeerde dag stond qua reservering, werd er relaxt mee omgegaan en konden we toch terecht. Het eten was een leuke verrassingsmenu met van alles wat zodat je goed kon proeven wat ze zoal bieden en zag er allemaal goed uit. Maar het belangrijkste: het smaakte ook allemaal heerlijk. Kip was iets te zout, maar ook dat werd prima uitgelegd en opgepakt. Fijne en relaxte service en sfeer!

Josje D op 26 februari 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Dimitri's

Keuken: Mediterraans, Fusion

Dimitri's, gelegen in Amsterdam, is de ontmoetingsplek waar wereldse invloeden en gastronomie samenkomen. Op de hoek van de Insulindeweg in Amsterdam-Oost vind je dit restaurant.

Bij Dimitri's kun je genieten van een smeltkroes van goede en eerlijke gerechten bereid met Mediterraans en Arabisch karakter. Hier ben je de hele dag welkom om plaats te nemen. Een plek waar je je snel thuis voelt en het goed voelt om hier te zijn.

Kom genieten van de perfecte ambiance waar je kunt ontspannen, dineren en andere mensen ontmoeten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden