Bistro Bonjour

Frans |
8,2 (156 reviews)
93% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 156 mensen zeggen over Bistro Bonjour

8.2 Gebaseerd op 156 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"good"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

good

IC op 23 april 2023
Geverifiëerd

"Leuke bistro met voldoende ruimte voor verbetering"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten was goed genoeg, de service vond ik een beetje tegenvallen. Allereerst kwam het personeel wat onverschillig op mij over. Er werd tussendoor niet even gepeild of alles in orde was, of dat we misschien nog iets wensten. Verder vind ik het niet zo netjes dat het niet mogelijk is een glas of karaf kraanwater bi...

Lees hele review

Het eten was goed genoeg, de service vond ik een beetje tegenvallen. Allereerst kwam het personeel wat onverschillig op mij over. Er werd tussendoor niet even gepeild of alles in orde was, of dat we misschien nog iets wensten. Verder vind ik het niet zo netjes dat het niet mogelijk is een glas of karaf kraanwater bij het eten geserveerd te krijgen, ook als je wijn hebt besteld. Alternatief is een fles bronwater à €6,50. Ten slotte bleek bij het afrekenen het driegangenmenu euro's duurder te zijn dan op de menukaart vermeld stond.

Marco S. op 10 april 2023
Geverifiëerd

"Hallo Bonjour"
8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Leuk verborgen restaurant aan de gracht vlakbij Rembrandtplein en naast Utrecht sestraat Is er knie met vriendelijke bediening en niet heel duur voor deze tijd. Eten is leuk gevarieerd en helemaal top. Zeker aanrader

Marnix Boots op 06 april 2023
Geverifiëerd

"Goed!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Lekker ongedwongen sfeertje. Goed gevarieerde kaart, lekkere wijnen. Niet overpriced, gewoon “normale” prijzen.

Eric van Veen op 01 april 2023
Geverifiëerd

"Beoordeling "
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Erg goede sfeer

Hansa van Ramshorst op 01 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro Bonjour

Keuken: Frans

Restaurant Bonjour is te vinden aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het restaurant is gezellig, sfeervol en knus. De menukaart verveelt nooit aangezien deze wisselt per seizoen. Telkens is het weer een verrassing wat deze menukaart te bieden heeft. Met uitzicht over de prachtige Amsterdamse grachten, kan je bij Bonjour heerlijk romantisch dineren. Geniet van de overheerlijke culinaire hoogstandjes van de chef! Kom snel langs bij restaurant Bonjour.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden