Danyel

Frans, Nederlands
8,7 (4 reviews)
75%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 4 mensen zeggen over Danyel

8.7 Gebaseerd op 4 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een smakelijke regenachtige zondagmiddag!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een zeer aangename ambiance! Op een regenachtige zondagmiddag hebben we van 13 tot 17 uur heerlijk getafeld met een aantal vrienden!
Een kok die ook nog eens af en toe zijn 'domein' verliet om aan zijn gasten te vragen of alles naar wens was. Een praatje te maken en uitleg te geven over de ingrediënten die hij gebr...

Lees hele review

Een zeer aangename ambiance! Op een regenachtige zondagmiddag hebben we van 13 tot 17 uur heerlijk getafeld met een aantal vrienden!
Een kok die ook nog eens af en toe zijn 'domein' verliet om aan zijn gasten te vragen of alles naar wens was. Een praatje te maken en uitleg te geven over de ingrediënten die hij gebruikt.
De gastvrouw is helemaal zichzelf en doet zich volgens mij beslist niet anders voor. Gaat niet zo voor gastvrouwschap verfijning, want 'what you see is what you get'! Het was even wennen aan de humor die ze heeft. Het viel helaas niet bij iedereen in goede aarde maar mijn man en ik konden er wel mee omgaan, we hadden er geen last van. Ze wist veel van de bijpassende wijnen te vertellen en de keuze bij de gerechten was perfect! Ze hadden geen gebruikelijke chardonnay maar zij wist ons wel over te halen om toch eens de huiswijn te proeven. En die was heerlijk, er was geen chardonnay meer nodig. Jammer vonden wij dat ze met andere klanten sprak over het feit dat een van ons niet direct wist waar het toilet was. Ze zei tegen die klanten: 'Ja hoe moeilijk kan het zijn?' Dat vonden we eigenlijk niet zo gepast. Dit gaf de doorslag voor de volgende conclusie: mijn man en ik gaan zeker nog eens terug maar de rest niet .
Toch hebben we een geweldige middag gehad met een overheerlijke lunch! Dank je wel Danyel & Mariska!

Pia Claessen op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Fan-tas-tisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ruim 2,5u geluncht. Fantastisch eten, de gastvrijheid is oprecht en van niveau. Nog gezellig met de eigenaren zitten kletsen. Kan het iedereen aanraden!!

Maarten op 01 oktober 2019
Geverifiëerd
Danyel heeft gereageerd op 01 oktober 2019

Super bedankt Maarten


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en wat een gastvrijheid. Een aanrader!

Wilma F. op 30 september 2019
Geverifiëerd
Danyel heeft gereageerd op 30 september 2019

Fijn dat u dit waardeerde, met veel plezier voor u gekookt
Danyel


"Jammer"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Het kook niveau was gemiddeld. Dat kan je ook thuis maken. Jammer geen toetje. Geen amuses -voor gerecht gebonden soep -daarna vis -daarna vlees . Tja waar blijft dan het toetje.

Vera de Haas op 30 september 2019
Geverifiëerd
Danyel heeft gereageerd op 30 september 2019

Beste Vera,
Aller eerst dank voor u feedback.
aperitief hapje heeft u gekregen, voorgerecht was champignon a la escargot, geen gebonden soep !! daarna heeft u zalm met een kreeften bisque gekregen en als hoofdgerecht lams nek in 3 dagen gegaard en dat alles voor 27,50 in een aanbieding. Lijken me gerechten die je niet snel thuis kunt maken, Tijdens de restaurant week. U mede lunch gasten waren uitermate tevreden. En konden het ambacht, en de gezelligheid wel waarderen.
Danyel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Danyel

Keuken: Frans, Nederlands

De woorden die Restaurant Danyel omschrijven zijn: beleving, ruiken, proeven, dromen, emotie, vertellen en luisteren.
Restaurant Danyel in Maastricht is een klein en intiem restaurant waar je verzekerd bent van een prachtige avond uit. Bij het restaurant word je dan ook zeker in de watten gelegd. Je wordt ontvangen als gast en niet als klant. Het personeel neemt echt de tijd voor haar gasten en zorgt ervoor dat alles op en top verzorgd is. Kom genieten van een klassieke, culinaire en vooral gezellige avond!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden