Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant ACE

8,6 (60 reviews)

Wat 60 mensen zeggen over Restaurant ACE

8.6
(60 reviews)
Eten
8.6
Service
8.5
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"AmACE-ing"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Onwijs lekker gegeten met hele goede wijnen en wijn-spijscombinaties.
Service was goed. Licht en geluid waren wat minder. Gerechten waren door de donkerte niet meer goed te zien en muziek was niet passend bij de ambiance van het restaurant.

Loulou op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"Knus en gewoon zeer lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Met de restaurantweek hier wezen eten met mijn vriendin. Het is zo'n plek waar je straal voorbij kan lopen als je niet weet dat het er zit. Eenmaal binnen sprak ons de aankleding en sfeer erg aan. Bediening was attent en naar behoren en alles op het bord was ook helemaal goed. Dus zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Jasper de Waal op 03 oktober 2019
Geverifiëerd
Joep kleijs heeft gereageerd op 04 oktober 2019

Hi Jasper, bedankt voor je leuke reactie. Goed om te horen dat jij en je vriendin zo’n fijne avond hebben gehad!
culinaire groetjes,
Team ACE


8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

heerlijk gegeten in een mooi restaurant, sfeervol ingericht, vriendelijke bediening .

Netty Pruijs op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Zaterdag middag lunch"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben heel fijn in alle rust heerlijk kunnen genieten van de lunch. Lekker laten verassen met een fijne sfeer! Eten was lekker en precies goed/genoeg voor de middag.

Rosanne op 29 september 2019
Geverifiëerd
Joep kleijs heeft gereageerd op 29 september 2019

Super leuk om te horen dat jullie een fijne middag hebben gehad en lekker hebben geluncht. We zijn jullie graag ook weer terug voor lunch of diner.
Culinaire groeten,
Joep kleijs
Maître/Sommelier


"Professioneel en goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wat een fijne verrassing als je ergens voor het eerst komt en alles klopt. Complimenten voor het personeel die professioneel en alles uitlegde wat we aten. Ook het eten was subliem. Restaurant was mooi en heerst een intieme sfeer. Heerlijke beleving. Kom zeker terug.

Lion Man op 27 september 2019
Geverifiëerd
Joep kleijs heeft gereageerd op 27 september 2019

Super om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad! We verwelkomen je ook graag weer terug bij ACE.
Groetjes,
Joep Kleijs
Maître/sommelier

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Utrechtsestraat 33 1015 BT Amsterdam

Over Restaurant ACE

Bij restaurant ACE Amsterdam kan je genieten van goed eten, uitgesproken smaken, een lekkere sfeer en blije mensen. Bij restaurant ACE wordt alles op alles gezet om je een perfecte avond te bezorgen. Aan creativiteit wordt veel waarde gehecht. Het ontdekken van alsmaar nieuwe dingen is dan ook wat restaurant ACE belangrijk vindt. Kom gauw langs bij ACE!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden