Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben echt een geweldige avond gehad.
Het eten was heerlijk en werd in een erg mooie vorm opgediend.
De bediening was erg vriendelijk en de sfeer in het restaurant was gezellig en warm.
Warm lekker gezellige verzorging
Mooi restaurant. Prettige plek. Lekker gegeten met een Indonesisch accent. Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding.
Vriendelijke bediening, goede uitleg bij het lekkere eten, bijpassend wijnadvies en leuke locatie. Jammer van de gelijktijdige walking lunch ten tijde van onze lunchreservering, hierdoor was het enigszins onrustig (groepen personen die in en uit lopen ivm nuttigen van één gerecht en drankje) op de ietwat koude en na...
Lees hele reviewVriendelijke bediening, goede uitleg bij het lekkere eten, bijpassend wijnadvies en leuke locatie. Jammer van de gelijktijdige walking lunch ten tijde van onze lunchreservering, hierdoor was het enigszins onrustig (groepen personen die in en uit lopen ivm nuttigen van één gerecht en drankje) op de ietwat koude en natte zondag, maar het weer laat zich niet regelen!
Wat mij betreft werden de smaken, startend met een 7 voor de amuse, per gang beter, vooral het nagerecht was overheerlijk!
Mijn complimenten gaan uit naar Jermaine en zijn team want zij zijn
zeer goed op elkaar ingespeeld. De borden zien er uit om op te eten en
het smaakt verrukkelijk.
Ga zo door en veel succes voor de toekomst.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.