Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49 reviews)
96%

Wat 49 mensen zeggen over De Rozario*

8.8
(49 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
96%
Schrijf een review

"Relaxed met een Aziatische kwinkslag."
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

We gingen naar Helmond tijdens Dining with the Stars omdat we lovende verhalen hadden gehoord over De Rozario. Wat een heerlijk restaurant, ongedwongen, prima indeling, mooi interieur. Alle bediening om gymschoenen, ze moeten ook aanpoten om alles bij te houden. Het eten is ronduit fantastisch met een Aziatische tou...

Lees hele review

We gingen naar Helmond tijdens Dining with the Stars omdat we lovende verhalen hadden gehoord over De Rozario. Wat een heerlijk restaurant, ongedwongen, prima indeling, mooi interieur. Alle bediening om gymschoenen, ze moeten ook aanpoten om alles bij te houden. Het eten is ronduit fantastisch met een Aziatische touch. Bij het vijfgangen diner dat speciaal voor DwtS was samengesteld werden we verrast met een welkomstdrankje (met kleine bijbetaling om te wisselen voor champagne) en amuses. Wij namen bij de champagne ook oesters, heerlijk! Wij gaan hier zeker vaker eten!

Ronald en Jeanette op 01 juli 2019
Geverifiëerd

2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

helaas zijn wij afgebeld wegens een wandeltocht waardoor het restaurant vol was ?

esther Corstjens op 01 juli 2019
Geverifiëerd

"culinair in de Indonesische flow "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was echt heerlijk voor mijn smaakpallet. Hier en daar een spice tintje, en de verfijningen in de gerechten komen 100% op al je zintuigen over.
1 misser in het menu was dat ze mijn allergie niet goed meenamen. Mijn nagerecht was niet aangepast en moest zelf de allergiehoudende ingrediënten dan maar laten li...

Lees hele review

Het eten was echt heerlijk voor mijn smaakpallet. Hier en daar een spice tintje, en de verfijningen in de gerechten komen 100% op al je zintuigen over.
1 misser in het menu was dat ze mijn allergie niet goed meenamen. Mijn nagerecht was niet aangepast en moest zelf de allergiehoudende ingrediënten dan maar laten liggen. Na enkele happen van mijn dessert kwam de bediening terug om mij te vertellen dat er in de rest ook melk zat. Echter had ik er toen al van gegeten. Nadien een nieuw bord gekregen, maar dan is he toch minder lekker moet ik zeggen. Dat was wel een misser en voelde mezelf dan ook niet serieus genomen. In de nacht dan ook erg veel last van mijn lijf gehad door te veel stapeling.
Buiten dat, was alles keurig op orde.

Ineke Willems op 01 juli 2019
Geverifiëerd

"Een Avond Genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het Fantastisch samengesteld menu , in combinatie met het wijn arrangement beloofde een avond genieten van heerlijke smaken. De Rozario heeft alle verwachtingen overtroffen. Echt een feest van uitgekiende smaak combinaties die je in hogere sferen brengen

Rob Artz op 01 juli 2019
Geverifiëerd

"Apart"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De chefkok gaarde de kabeljauw zoals hij dat samen met Francois Geurts op Aruba had gezien, namelijk in een zakje. Apart natuurlijk, maar ik vraag me af of het gerecht daar ook lekkerder door wordt. Van een mooie opmaak blijft in ieder geval niets over. Nietemin heb ik hier prima gegeten. Het restaurant is mooi en gezellig en ik werd uitstekend bediend door een vakman met kennis van zaken.

Harry Hap op 29 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Markt 213 5701 RJ Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden