Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Van een heel verrassende en zeer smaakvolle lunch mogen genieten. Geweldige bediening, top. Een aanrader.
Speels en vooral niet te stijf. Gewaagde gerechten en leuke bediening. Wij komen zeker terug!
Wat een heerlijke en bijzonder smaakvolle gerechten. Telkens nieuwe smaak explosies. De gerechten zijn al kleine kunststukken op zichzelf.
Wij hebben genoten, ook van de bediening en ontvangst.
Leuke ontvangst, heerlijke amuses, lekkere wijnen, leuke enthousiaste bediening met tijd voor een praatje, heerlijke verrassende gerechten met een spicy touch.
Kortom een heerlijke avond uit, ongedwongen ondanks het hoge niveau, je voelt je in de watten gelegd.
Klein dingetje, als de voordeur opengaat staat het g...
Leuke ontvangst, heerlijke amuses, lekkere wijnen, leuke enthousiaste bediening met tijd voor een praatje, heerlijke verrassende gerechten met een spicy touch.
Kortom een heerlijke avond uit, ongedwongen ondanks het hoge niveau, je voelt je in de watten gelegd.
Klein dingetje, als de voordeur opengaat staat het gordijn bol en bij het gure weer van nu is dat toch even voelbaar, althans op de plek waar wij zaten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.