Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, de ‘roots’ vd chef proef je terug in de gerechten. Een succes was het.
Kleine note:: bij 2 gerechten was de tussentijd bijna 30 min.
Een foto van het nagerecht. Mjammie!!
Heerlijke lunch van bijzondere smaakcombinaties. De signature rendang is heel erg lekker en Jermain en zijn medewerkers maken door de persoonlijke, open touch echt het verschil. We komen zeker terug, alleen al voor de rendang!
Heerlijk eten met krachtige smaken. Een prettige informele sfeer.
Ongedwongen sfeer, spontaan gastheerschap en fantastische gerechten. Een absolute aanrader!
Geweldig genoten, heerlijk gegeten, verrassende smaken.
Vriendelijk, vakbekwaam personeel.
Jermain de Rosario kwam praatje maken.
Ongedwongen sfeer, je voelt je meteen thuis.
Komen zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.