Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De sfeer, de service, het eten..., de hele beleving was geweldig!
Zo’n gezellige avond gehad! Lekker down to earth qua sfeer. Heerlijke gerechtjes en leuk en attent personeel. Wat een goed team! Erg lekker gegeten met Indonesische touch. Thanks voor de leuke avond.
We hebben ervan genoten in alle opzichten. Het was een totaalbeleving!
Heerlijk gegeten lekkere en bijzondere smaken, interessante plek voor je smaakpapillen 😃 leuke sommelier goede wijnkeuze met niet alledaagse bijzondere wijnen. Genieten!
Prima en heerlijk eten. Enige minpuntje: de wijn liep niet gelijk met de gangen waardoor soms de wijn al (bijna) op was voordat de gang werd uitgeserveerd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.