Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bij ons 9 gangen menu rolden we van de ene na de andere verrassing. Bijzondere smaken en composities concurreerden met elkaar. Van het begin tot het eind een feest. Prettige bediening, royale tafels, voldoende ver van elkaar en prettige, niet te luide muziek. Heerlijk.
Het was een geweldige ervaring, heerlijk eten, leuke bediening. De gerechten waren kunstwerkjes en fantastisch van smaak.
Maar het bijzondere vonden wij de persoonlijke verhalen die als toelichting bij de diverse gerechten werden gegeven.
Aanrader!
Onze eerste kennismaking via een actie met de restaurantweek. Een 9 gangen menu voor een mooie prijs. De gerechten waren stuk voor stuk geweldig van smaak, en ook bijzonder en mooi geserveerd. Alleen worden wat voor ons de amuses zijn wel als een gang gezien, en dat verwacht je eigenlijk niet. Ook al kan het niet vo...
Lees hele reviewOnze eerste kennismaking via een actie met de restaurantweek. Een 9 gangen menu voor een mooie prijs. De gerechten waren stuk voor stuk geweldig van smaak, en ook bijzonder en mooi geserveerd. Alleen worden wat voor ons de amuses zijn wel als een gang gezien, en dat verwacht je eigenlijk niet. Ook al kan het niet voor die prijs van 75,- p.p. - maak er dan gewoon een 6 gangen menu van met amuses, komt wat eerlijker over. Verder geweldig hoor, leuke vlotte bediening, de witte wijn mag iets kouder vonden we. We komen zeker keer terug voor een volledig menu.
Het eten is heerlijk, elk gerecht een nieuwe ervaring!
Het was weer een heerlijke avond, als je denkt dit was het heerlijkste wat ik ooit gegeten heb, dan komt het volgende heerlijkste gerecht. Dank je wel Jermain en team
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.