Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49)

Wat zeggen mensen over De Rozario*

8.8
(49 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Prikkelend en verrassend"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk geluncht, verrast door de indische oorsprong van de gerechtjes en de nieuwe smaken. Aperitief op basis van lychee was een prikkelend begin.
We zijn nieuwsgierig geworden naar het diner.

Tonnie Vossen op 11 oktober 2018

"meer dan leuk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

genoten

martien op 08 oktober 2018

"Verrassing in Helmond "
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Mooie gerechten bijzonder amuse Indonische mini rijsttafel
Invloeden van Lindehof waar hij gewerkt herkenbaar, mooie smaken maar wellicht iets meer diversiteit in smaakbeleving

Arnold Vromans op 29 september 2018

"Afgebeld vanwege belangrijkere gasten"
1.7 Keuken 2 | Service 1 | Sfeer 2

Op 1 juli had ik via Dining with the Stars een lunch bij de Rozario geboekt, dit als verrassing voor mijn zus op haar verjaardag. Ik werd echter 2 dagen vantevoren afgebeld, met als toelichting dat er belangrijkere gasten kwamen, dus onze resevering werd geannuleerd! We mochten wel alsnog 's avonds onze centjes komen brengen. Treurige manier om met klanten om te gaan - doe dan niet mee met dit soort acties.

Monique op 17 augustus 2018

"Top"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer verrassende keuken.indonesie is de bakermat maar de uitvoering is sterrenniveau.

Verlinden op 03 juli 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Steenweg 8 5707 CG Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden