Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49)

Wat zeggen mensen over De Rozario*

8.8
(49 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Fantastisch!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! mooie variaties, fijne wijnen, gezellige sfeer en goede bediening.

Rob en Suzan op 22 juni 2019

"Heerlijk en glutenvrij gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De gerechtjes waren heerlijk van smaak en zagen er mooi uit. De services was relaxed en goed. Ik moet glutenvrij eten en daar is perfect rekening mee gehouden!

Joyce Henselmans op 20 juni 2019

"Heerlijke lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassende smaken en prachtig geserveerd. Alles was super heerlijk.

Mia van de Mortel op 03 mei 2019

"Culinair hoogtepunt "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

WoW! Wat een fantastische lunch was dat! Wij hadden als extra gerecht het lamsvlees. Wat een ervaring! Heeeeerlijk!

Levensgenieter op 21 april 2019

"Lunchtime"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Topervaring! Fijne informele maar keurige sfeer. Elk gerechtje was een kunstwerkje op tafel en smaakte voortreffelijk. Wij komen zeker nog een keer terug!

Yolanda Schoonbrood op 25 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Steenweg 8 5707 CG Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden