Unique

9,2 (57 reviews)
98%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Unique

Wat 57 mensen zeggen over Unique

9.2 Gebaseerd op 57 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

heerlijke gerechten, prachtige opmaak. goed glas lekkere wijn, die je vooraf mag proeven. rustige, amicale sfeer en bediening, die weet, wat ze je voorschotelen. een heerlijk avondje uit.

Gert op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Uitstekend gegeten bij Restaurant Unique"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Onlangs een gezellige avond gehad bij Restaurant Unique. Het restaurant is goed bereikbaar, maar parkeren in de straat zal vaak niet lukken. Gelukkig is er een parkeergarage op loopafstand. De ontvangst is vriendelijk en er zijn leuke bubbels om het diner mee te beginnen. Het restaurant is ruim opgezet met een mooi ...

Lees hele review

Onlangs een gezellige avond gehad bij Restaurant Unique. Het restaurant is goed bereikbaar, maar parkeren in de straat zal vaak niet lukken. Gelukkig is er een parkeergarage op loopafstand. De ontvangst is vriendelijk en er zijn leuke bubbels om het diner mee te beginnen. Het restaurant is ruim opgezet met een mooi hoog plafond en vanaf elke plek kan je zien hoe er in de open keuken gewerkt wordt. Het eten (het betreft een menu, in ons geval van 6 gangen) ziet er niet alleen goed uit, het smaakt ook voortreffelijk en het wordt op een prettige manier toegelicht. De wijnen waren smaakvol en de glazen worden goed gevuld. Bovendien zijn ze relatief vriendelijk geprijsd. Tussen de gangen zat wel wat veel tijd gegeven het aantal en de grootte van de gangen. Hierdoor werd de avond langer dan verwacht (oppas). Daarnaast zaten we in een wat donker hoekje. Ondanks deze twee aantekeningen hebben we een erg gezellige (COVID proof) avond gehad en wanneer er een nieuw menu is zullen we zeker overwegen om terug te keren.

Ronald op 20 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben echt ontzettend genoten van het 6-gangendiner. Wat een ontzettend lekkere gerechten hebben we op en een heel goede Zuid-Amerikaanse rode wijn gedronken. Paste perfect bij het eten. Wat me erg aansprak in de gangen was de mix van vis, vlees en vegetarisch. Dit restaurant is absoluut een aanrader!

Linda Biemond op 08 maart 2020
Geverifiëerd

"heerlijk eten en goede wijnkeuze"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Je moet echt de tijd nemen om de smaken tot hun recht te laten komen. Goed bijpassende wijnen. Service bovengemiddeld. Prijzen zijn wat hoger maar je eet dan ook echt in een restaurant dat de meute ontstijgt.

Marcel op 29 februari 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Goed

Lya Vredeveld op 16 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Unique

Patron-cuisinier Henk-Jan van Beek en patron-sommelier Sven Lutterman zijn het brein achter Restaurant & Wine Bar Unique, gevestigd in een voormalige fabriekshal in Gouda.

Henk-Jan en Sven hanteren geen à la carte kaart, maar nemen je mee op een culinaire reis. Je geeft aan waar je niet van houdt, welke eventuele allergieën je hebt en Henk-Jan stelt daar een mooi en uitgebalanceerd 6-gangen (of meer) menu bij samen. Dit met prachtige begeleidende wijnen uitgezocht door Sven, in overleg met jullie.

Alle gerechten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden dagvers bereid met veelal duurzame, biologische & seizoensgebonden (streek)producten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden