Knife fork icon red

Unique

8,9 (28 reviews)
96%

What 28 people say about Unique

8.9
(28 reviews)
Food
9.1
Service
8.9
Atmosphere
8.6
96%
Write a review

"Fantastische ervaring!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben genoten van deze culinaire reis! Heerlijk gegeten, goede bediening die alles in de gaten hield. Kortom een geweldige avond gehad! Zeker een aanrader!

Andrea Vijfhuizen at 27 September 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

heerlijke gerechten, prachtige opmaak. goed glas lekkere wijn, die je vooraf mag proeven. rustige, amicale sfeer en bediening, die weet, wat ze je voorschotelen. een heerlijk avondje uit.

Gert at 26 September 2020
Verified

"Uitstekend gegeten bij Restaurant Unique"
8.0 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 7

Onlangs een gezellige avond gehad bij Restaurant Unique. Het restaurant is goed bereikbaar, maar parkeren in de straat zal vaak niet lukken. Gelukkig is er een parkeergarage op loopafstand. De ontvangst is vriendelijk en er zijn leuke bubbels om het diner mee te beginnen. Het restaurant is ruim opgezet met een mooi ...

Read full review

Onlangs een gezellige avond gehad bij Restaurant Unique. Het restaurant is goed bereikbaar, maar parkeren in de straat zal vaak niet lukken. Gelukkig is er een parkeergarage op loopafstand. De ontvangst is vriendelijk en er zijn leuke bubbels om het diner mee te beginnen. Het restaurant is ruim opgezet met een mooi hoog plafond en vanaf elke plek kan je zien hoe er in de open keuken gewerkt wordt. Het eten (het betreft een menu, in ons geval van 6 gangen) ziet er niet alleen goed uit, het smaakt ook voortreffelijk en het wordt op een prettige manier toegelicht. De wijnen waren smaakvol en de glazen worden goed gevuld. Bovendien zijn ze relatief vriendelijk geprijsd. Tussen de gangen zat wel wat veel tijd gegeven het aantal en de grootte van de gangen. Hierdoor werd de avond langer dan verwacht (oppas). Daarnaast zaten we in een wat donker hoekje. Ondanks deze twee aantekeningen hebben we een erg gezellige (COVID proof) avond gehad en wanneer er een nieuw menu is zullen we zeker overwegen om terug te keren.

Ronald at 20 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben echt ontzettend genoten van het 6-gangendiner. Wat een ontzettend lekkere gerechten hebben we op en een heel goede Zuid-Amerikaanse rode wijn gedronken. Paste perfect bij het eten. Wat me erg aansprak in de gangen was de mix van vis, vlees en vegetarisch. Dit restaurant is absoluut een aanrader!

Linda Biemond at 08 March 2020
Verified

"heerlijk eten en goede wijnkeuze"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten. Je moet echt de tijd nemen om de smaken tot hun recht te laten komen. Goed bijpassende wijnen. Service bovengemiddeld. Prijzen zijn wat hoger maar je eet dan ook echt in een restaurant dat de meute ontstijgt.

Marcel at 29 February 2020
Verified

Map All restaurant deals in Gouda

Prins Hendrikstraat 196 2802 JN Gouda

About Unique

Patron-chef Maurice Hoegee and patron-sommelier Sven Lutterman are the brains behind Restaurant & Wine Bar Unique, located in a former factory in Gouda.


Maurice and Sven do not use an à la carte menu, but take you on a culinary journey. You indicate what you don't like, any allergies you may have and Maurice puts together a fantastic and balanced 6-course (or more) menu. Accompanied by delicious wines selected by Sven, in consultation with you.


 


All dishes are freshly prepared with mostly sustainable, organic & seasonal (regional) products.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Gouda

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities