Knife fork icon red

Tante Koosje*

8,9 (861 reviews)

Wat 861 mensen zeggen over Tante Koosje*

8.9
(861 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.9
Schrijf een review

8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Het voorgerecht was goed, allen was bij twee personen de gamba melig en smaakte niet vers. De zeewolf was zeer goed. Het hoofdgerecht viel tegen. Het worstje was smakeloos, de groente van de barbeque sumier, de lamsrugfilet was perfect.
Van marsmellows zijn wij geen liefhebbers

Hans Rompa op 07 september 2010

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Onze vorige review is verwijderd.... Daarom nog even een nieuwe. Wij hebben gegeten op 27/8 in dit restaurant. Een 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk,...

Lees hele review

Onze vorige review is verwijderd.... Daarom nog even een nieuwe. Wij hebben gegeten op 27/8 in dit restaurant. Een 1e kennismaking met dit 1-ster restaurant. Wij waren niet onder de indruk vh eten. De smaken waren vrij vlak, de combinaties niet verrassend. De wijn was goed, maar niet uitstekend. De service redelijk, maar niet persoonlijk en geinteresseerd. Het kwam op ons enigzins onecht over. Het geld moest deze restaurantweek met de supplementen worden verdiend, want daar werd veel nadruk opgelegd door het personeel. Al met al een teleurstellende kennismaking en voor ons niet voor herhaling vatbaar. (Ik hoop dat u zo sportief bent, onze review nu wel te laten staan....)

Mirjam van Leeuwen op 05 september 2010

6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Onze eerste keer in Tante Koosje. Interieur spreekt ons niet zo aan en helaas vonden wij het eten niet echt sprankelend. Je kon een michelinster er niet vanaf lezen. De bediening was vriendelijk, vroeg nooit of het smaakte. Hoofdgastheer liep een beetje arrogant heen en weer, verwachtte alleen maar positieve woorden...

Lees hele review

Onze eerste keer in Tante Koosje. Interieur spreekt ons niet zo aan en helaas vonden wij het eten niet echt sprankelend. Je kon een michelinster er niet vanaf lezen. De bediening was vriendelijk, vroeg nooit of het smaakte. Hoofdgastheer liep een beetje arrogant heen en weer, verwachtte alleen maar positieve woorden en als hij hem niet kreeg liep hij verbaasd weg. Geen oprechte interesse in culinaire genoegens en je gasten verwelkomen. Jammer.

Soenita Dijkema op 02 september 2010

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

We vonden het lamsvlees wat gewoon maar de gegrilde groente erbij wel weer origineel en lekker.
Het tussengerecht was helemaal top!

Paul van der Grinten op 31 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Hartelijkee ontvangst wij hebben ook het tussen gerecht genomen en het wijn arangement alles paste goed bij elkaar.

Cees de Koning op 30 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Kerkstraat 1 3632 EL Loenen aan de Vecht

Over Tante Koosje*

Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt. De wijnenkaart behoort tot een van de mooiste en meest uitgebreide wijnenkaarten van Nederland. De gerechten van Restaurant Tante Koosje* zijn bereid met eerlijke en heerlijke producten. Kom genieten van de nostalgische sfeer en de culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden