Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Via de restaurantweek bij Avant Garde van Groeninge terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen, lekker ongedwongen sfeer. Heerlijke amuses en ook een bijzonder menu. Voor ons was het de eerste keer in een *restaurant, de actie van dining city maakte het aantrekkelijk om dit eens uit te proberen. Zeer geslaagd,...
Lees hele reviewVia de restaurantweek bij Avant Garde van Groeninge terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen, lekker ongedwongen sfeer. Heerlijke amuses en ook een bijzonder menu. Voor ons was het de eerste keer in een *restaurant, de actie van dining city maakte het aantrekkelijk om dit eens uit te proberen. Zeer geslaagd, de sfeer en het eten waren top! Plat water was, vooral in zo'n restaurant, wat mij betreft te duur.
Het was weer een geweldige ervaring. We hebben een drie gangen menu gehad. Nieuwe smaken en combinaties waren super. De sfeer was zoals altijd goed. De bediening perfect en toch niet stijf. Misschien had er iets meer contact mogen zijn tussen de bediening en de gasten. We hadden een tafeltje bij het raam met prachti...
Lees hele reviewHet was weer een geweldige ervaring. We hebben een drie gangen menu gehad. Nieuwe smaken en combinaties waren super. De sfeer was zoals altijd goed. De bediening perfect en toch niet stijf. Misschien had er iets meer contact mogen zijn tussen de bediening en de gasten. We hadden een tafeltje bij het raam met prachtig uitzicht over het stadion. Van te voren aangeven dat er een grote eter bij zat. Daar is helaas geen rekening mee gehouden. De gerechten was heel erg bijzonder maar voor mij als kleine eter was het zelfs iets te weinig. We gaan zeker nog den keer terug maar dan niet meer voor het drie gangen menu.
Restaurant met mooie inrichting. Veel bloemstukken en kunst en de tafels staan niet te dicht op elkaar.
Het eten was goed! Al vond ik de sausjes iets te overheersend. Ik zou graag de smaken van de verschillende ingredienten willen proeven. Maar dit werd overheerst door de saus. Soms teveel soja of te veel azijnmar...
Restaurant met mooie inrichting. Veel bloemstukken en kunst en de tafels staan niet te dicht op elkaar.
Het eten was goed! Al vond ik de sausjes iets te overheersend. Ik zou graag de smaken van de verschillende ingredienten willen proeven. Maar dit werd overheerst door de saus. Soms teveel soja of te veel azijnmarinade.
Ik had graag gezien dat de 3 amuses apart aan tafel werden gebracht. Nu kregen we 3 verschillende amuses tegelijk op onze tafel. Dit gaf een gevoel van afraffelen.
De glazen wijn mogen echt wel wat voller!! Neem gewoon 1 standaard maat van hoe vol je een glas schenkt. En houd je daar steeds aan.
Het toetje was erg lekker! En de koffie met friandises ook!
Jammer dat men bij ons 3 flessen rode wijn had aangeslagen i.p.v. 3 glazen.. Scheelde toch €70 euro op de rekening. Ik vind dat ook de rekening door de bediening gecheckt moet worden in een sterrenrestaurant!
Gisteren heel lekker gegeten. De bediening was zeer professioneel en vriendelijk. We vonden de wijnen van het wijnarrangement allemaal lekker en ze sloten goed aan bij de heerlijke gerechtjes. Het restaurant is sfeervol aangekleed en er hangt mooie kunst aan de muur.
Na een aantal verrassende amuses kwamen er heerlijke gerechten op tafel, die er uit zagen als een schilderijtje. Mooie wijnen erbij met goede en begrijpelijke uitleg.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Over Avant-Garde van Groeninge
Keuken: Frans
Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’
SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’