Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Avant-Garde van Groeninge

8.7
(314 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was echt top. De bediening was goed en vriendelijk (wel wijn leren schenken zonder druppelen). De omgeving was sfeervol. Ik snap echt niet waarom dit bedrijf zijn ster is kwijtgeraakt. Zal wel snel terugkomen. Een minpuntje: goede kazen, maar diegene die ze presenteerde wist er weinig van; kon ze amper benoemd krijgen. Al bij al: aanrader

Hettie op 24 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten.

Koen op 19 maart 2019

"So far the best we tried!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We had a “restaurant week” lunch: 3 courses, amuses, wines and coffees. The ambience is really nice, food was delicous and well presented, service flawless.
Everything was really really good, but especially the starter (a scallop) was ovee the top!

Simona op 16 maart 2019

"Dineren in het PSV Satdion"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Ook al ben je geen PSV-fan of überhaupt voetballiefhebber toch roept het stadion van deze Eindhovense club een bepaalde sfeer op. Toegegeven dat je er na een tijdje niet echt meer naar kijkt, het blijft een speciale plek en als je dan ook nog eens in een mooi aangeklede ruimte kan geniete van exquise gerechten, dan kan de avond niet meer kapot. Jammer dat één van de medewerkers zo'n ernstige blijk had dat je er bijna bang van werd. Glimlachen kost niets, maar levert zo veel op!

Bart met Duitse gasten op 10 december 2018

"Weer top"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Opnieuw fantastisch genoten van heerlijk eten, een mooie ambiance en een zeer prettige bediening.

Mark op 07 december 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Frederiklaan 10 D 5616 NH Eindhoven

Over Avant-Garde van Groeninge

Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’


SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden