Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 314 mensen zeggen over Avant-Garde van Groeninge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten in een rustige sfeer. Het uitzicht op het voetbalveld is prachtig.
Een nadeel was, dat de wijnmaat erg krap was voor toch een aanzienlijke prijs. Goede wijn, waar we nauwelijks van konden proeven
Omdat mooi weer was, mogen we buiten zitten met het voetbalveld als panorama. Wat een uitzicht!
De vijf gerechten diner waren heel lekker & verfijnd. Heel vriendelijke bediening & gastvrij.
Top restaurant, een aanrader!
Wij hebben er super lekker gegeten en de bediening was ook erg gedienstig en vriendelijk
Goed samengesteld menu. Lekker eten. Nette bediening, voldoende kennis over het eten.
op 19 Juni j.l. geluncht bij Avant garde van Groeninge. Prima,degelijke ontvangst. naar de tafel geleid en dan begint het.... Eerst een aantal amuses (3 of 4), welke uitblinken in prachtige subtiele smaakcombinaties, opgevolgd door een 4 gangenlunchmenu voorzien van onwaarschijnlijke smaakexplosies (orgastisch dus....
Lees hele reviewop 19 Juni j.l. geluncht bij Avant garde van Groeninge. Prima,degelijke ontvangst. naar de tafel geleid en dan begint het.... Eerst een aantal amuses (3 of 4), welke uitblinken in prachtige subtiele smaakcombinaties, opgevolgd door een 4 gangenlunchmenu voorzien van onwaarschijnlijke smaakexplosies (orgastisch dus...). Ook de wijnkaart mag er zijn,zelf koop ik regelmatig in de Elzas & de Moezel mijn wijn in, daarom gekozen voor een Riesling 2014 uit de Nahe streek. Wat mooie riesling was dat, paste prima bij het menu. Het was een fantastische ervaring echt value for Money, je kunt aan alles proeven dat hier met passie wordt gekookt, Chapeau !!! en heel erg bedankt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
Over Avant-Garde van Groeninge
Keuken: Frans
Restaurant Avant-Garde van Groeninge Ik hou van klassiek, maar wel in een modern jasje. Het idee is één, maar het raffinement zit hem in de uiteindelijke presentatie. Net dat ene accentje hier, net die verrassende keuze daar, dat houdt het zowel voor de keuken als voor de gasten spannend. Het belangrijkste is dat je mensen gelukkig de deur uit ziet gaan.’
SIGNATURE
‘Alles moet je specialiteit zijn, alles moet goed zijn. Kwaliteit overleeft alles en iedereen. Het menu wisselt iedere maand, maar voorkeuren heb ik natuurlijk wel: runderhaas in klei staat bijvoorbeeld altijd op de kaart en talingen en snippen in de wildtijd.’