Floor17

Frans, Nederlands | €€
8,5 (188 reviews)
83% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 188 mensen zeggen over Floor17

8.5 Gebaseerd op 188 reviews. 83% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Redelijk"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Restaurant op 17e verdieping van internationaal hotel. Ook bediening sprak voor de helft geen Nederlands.
Door hoogte mooi uitzicht. Eten was goed, maar geen uitleg wat je kreeg. Jammer dat wijn te warm was, maar kregen snel koeler toen vroegen. Desert was misser en heb ik laten staan (dat gebeurt normaal nooit). ...

Lees hele review

Restaurant op 17e verdieping van internationaal hotel. Ook bediening sprak voor de helft geen Nederlands.
Door hoogte mooi uitzicht. Eten was goed, maar geen uitleg wat je kreeg. Jammer dat wijn te warm was, maar kregen snel koeler toen vroegen. Desert was misser en heb ik laten staan (dat gebeurt normaal nooit). We hadden een over ijverige serveerster die ons zenuwachtig maakte. Elke paar minuten werd wat gevraagd. Na dit gezegd te hebben kregen we een andere bediening, deze was rustiger.
Al met al dubbel: prijs kwaliteit van eten goed, maar overall niet goed genoeg om terug te komen..,

Raymond Peters op 04 december 2022
Geverifiëerd

"Floor17, mooie en gezellig restaurant."
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Bij binnenkomst word je gastvrij ontvangen. De sfeer is gezellig en de indeling van het restaurant is mooi, veel privacy aan de tafels. Het eten wordt erg mooi opgediend en het eten is uitstekend. Na het eten kan er nog gezellig een drankje aan de bar gedaan worden met een prachtig uitzicht op de stad.
De prijzen op de wijnkaart zijn erg hoog, dit viel ons tegen.

Tertia van der Voort op 03 december 2022
Geverifiëerd

"Mwah"
4.0 Keuken 5 | Service 3 | Sfeer 4

Het restaurant ziet er hip en verzorgd uit, nette ontvangst, borden zijn mooi opgemaakt en het oogt bijzonder, echter de smaken vielen tegen. Service is vriendelijk maar duidelijk onervaren, wijn arrangement erbij gekozen maar werd niet altijd gezegd wat er geserveerd werd, serveerster schold open in restaurant tege...

Lees hele review

Het restaurant ziet er hip en verzorgd uit, nette ontvangst, borden zijn mooi opgemaakt en het oogt bijzonder, echter de smaken vielen tegen. Service is vriendelijk maar duidelijk onervaren, wijn arrangement erbij gekozen maar werd niet altijd gezegd wat er geserveerd werd, serveerster schold open in restaurant tegen haar meerdere, ‘zijn jullie klaar?’ en ‘kijk maar of jullie het wat vinden, het is wat rauw maar dat hoort zo volgens de kok’. De muziek staat net te hard en is house muziek alsof je in een disco staat. Er wordt duidelijk hard geprobeerd om een luxe en chique restaurant neer te zetten, er is potentieel, maar ook nog veel verbetering en opleiden van personeel wenselijk. Veel succes!

Eva op 01 december 2022
Geverifiëerd

"Nice service, disappointing food"
7.0 Keuken 1 | Service 10 | Sfeer 10

The Service and the ambience was really nice. The concept and quality of food is a huge disappointment. Personally I felt embarrassed that these type of menu can be part of a 4 Course menu. Taste wise, quality wise huge disappointment

Couple celebrating birthday op 01 december 2022
Geverifiëerd

"Very nice momemt!"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Very good dinner for my birthday with nice view on Amsterdam

Alex op 01 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Floor17

Keuken: Frans, Nederlands

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden