Knife fork icon red

Floor17

8,6 (154 reviews)
84%

Wat 154 mensen zeggen over Floor17

8.6
(154 reviews)
Eten
8.7
Service
8.5
Sfeer
8.6
84%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zondag 6 sept. gedineerd bij Floor 17, (Restaurant week). Genoten van een perfect 5-gangen diner. Ook de sfeer en de bediening (compliment voor Pavel) waren uitstekend. We komen zeker terug.

Pieter T. op 07 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

Beste Pieter,

Bedankt voor het nemen van de tijd voor het invoeren van deze positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad, betreft de sfeer en bediening, Pavel in het speciaal. Dit mooie compliment zal aan hem worden doorgegeven. We hopen jullie snel weer te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten op 85 meter hoogte met mooi uitzicht.

Small f643f117f1 Small b3068d7a2c Small 64b5c32a06 Small 885b73f260
Judy van Galen op 06 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 september 2020

Beste Judy,

Fijn om te horen dat u van het uitzicht en het eten heeft genoten. Bedankt voor de positieve feedback! Wij hopen u gauw nog eens terug te zien.

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, fantastisch personeel

Jeannette op 05 september 2020
Geverifiëerd
Team Floor17 heeft gereageerd op 13 september 2020

Beste Jeanette,

Bedankt voor de goede feedback. Fijn om te horen dat u ons personeel als fantastisch hebt ervaren in combinatie met heerlijk eten. Wij hopen jullie snel weer te zien bij Floor17!

Met vriendelijke groeten,

Team Floor17


6.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 8

Het personnel is jong en onwennig. Het is even wennen om in het Engels aangesproken te worden, maar een goede gerechten uitleg was er niet bij. Restaurantweek menu. Teveel spiegeltjes waarop het eten ligt.Kwaliteit redelijk tot goed. Perfecte witte huiswijn.

Gerard Hofman op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Lekker eten, maar"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Eten was lekker, hoofdgerecht (kipfilet) wat te gemakkelijk. Betere afstemming tussen keuken- en verdere personeel nodig om je drankjes ook echt bij het diner te hebben. Enne.... zeg waar is de wijnkaart? Je kunt wel op papier tussen 10 single malt whiskeys kiezen, maar niet rustig een wijn van eigen keuze.

jacqueline op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

Over Floor17

In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden