Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Floor17

€ 107,50 € 74,50

Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting

Floor17

8,6 (151 reviews)

Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting € 107,50 € 74,50

Reserveer een tafel

Deal
Hoogstaand 3-gangen diner + luxe overnachting
€ 107,50 € 74,50

Via Diningcity kun je nu genieten van een letterlijk & figuurlijk hoogstaand diner. Op de zeventiende verdieping van het Leonardo Hotel Rembrandtpark vind je Restaurant Floor17. Met prachtig uitzicht over de Nederlandse hoofdstad, serveert de chef graag zijn specialiteiten in drie verschillende gerechten.

Om jou geheel te ontzien van zorgen hebben wij deze deal extra goed aangekleed. Dit arrangement omvat daarom:

  • Een 3-gangen diner
  • Een overnachting in een luxe kamer
  • Gratis ontbijt
  • Gratis parkeren

    En dat voor slechts € 74,50. Maak snel de reservering en gun jezelf die verdiende rust!

    + De prijs voor deze exclusieve aanbieding is € 74,50 per persoon, te reserveren per twee personen.
    + 3-gangen diner inclusief overnachting en ontbijt.
    + Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel.
    + Exclusief toeristenbelasting (tenzij je uit Amsterdam komt).
    + Toeslag eenpersoonsbezetting € 40,-.

  • Reserveer een tafel Reserveer een tafel
    • Te reserveren t/m 23 december 2020
    • Niet icm met andere acties
    • De prijs van de deal is per persoon
    • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

    Wat 151 mensen zeggen over Floor17

    8.6
    (151 reviews)
    Eten
    8.7
    Service
    8.5
    Sfeer
    8.6
    Schrijf een review

    2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

    The food wasn’t good and we waited along time for service the entire dinnee

    Vivian Truonng op 17 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Dear Vivian,

    How unfortunate to read from you that the food wasn't good, and that you had to wait along time for service during the entire dinner. We are genuinely sorry that the level of service provided did not meet the standard service of what you are used getting from us. Your opinion is valued by us, with your feedback we are able to optimize our guest services. Thank you for the review, we hope to still see you again at Floor17.

    Kind regards,

    Team Floor17


    8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

    Amuses waren heerlijk, ook de tournedos was heerlijk, zo ook het nagerecht.

    Bob Oei op 16 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Bob,

    Erg fijn om te horen dat onze gerechten u zijn bevallen. Bedankt voor de positieve review! We hopen u snel nog eens terug te zien bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

    Zondag 6 sept. gedineerd bij Floor 17, (Restaurant week). Genoten van een perfect 5-gangen diner. Ook de sfeer en de bediening (compliment voor Pavel) waren uitstekend. We komen zeker terug.

    Pieter T. op 07 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 oktober 2020

    Beste Pieter,

    Bedankt voor het nemen van de tijd voor het invoeren van deze positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad, betreft de sfeer en bediening, Pavel in het speciaal. Dit mooie compliment zal aan hem worden doorgegeven. We hopen jullie snel weer te zien bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

    Heerlijk gegeten op 85 meter hoogte met mooi uitzicht.

    Small f643f117f1 Small b3068d7a2c Small 64b5c32a06 Small 885b73f260
    Judy van Galen op 06 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 september 2020

    Beste Judy,

    Fijn om te horen dat u van het uitzicht en het eten heeft genoten. Bedankt voor de positieve feedback! Wij hopen u gauw nog eens terug te zien.

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17


    8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

    Heerlijk gegeten, fantastisch personeel

    Jeannette op 05 september 2020
    Geverifiëerd
    Team Floor17 heeft gereageerd op 13 september 2020

    Beste Jeanette,

    Bedankt voor de goede feedback. Fijn om te horen dat u ons personeel als fantastisch hebt ervaren in combinatie met heerlijk eten. Wij hopen jullie snel weer te zien bij Floor17!

    Met vriendelijke groeten,

    Team Floor17

    Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

    Staalmeesterslaan 410 1057 PH Amsterdam

    Over Floor17

    In het gezellige Amsterdam bevindt zich op de 85 meter hoogte restaurant Floor17. Er wordt hier gewerkt volgens de klassieke Nederlandse keuken waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse hoogstaande ingrediënten. Het keukenteam zorgt voor overheerlijke gerechten die zorgen voor een unieke smaakbeleving. In combinatie met het fenomenale uitzicht en een bijpassende wijn beleef je gegarandeerd een fantastische dag.

    Wil jij ook graag kennismaken met de voortreffelijke smaakcombinaties en genieten van het magnifieke uitzicht vanaf de 17e verdieping bij restaurant Floor17?

    Reserveer een tafel Reserveer een tafel
    Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

    Diningcity Restaurant Deals

    Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

    Restaurant aanmelden

    Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

    Gratis aanmelden

    Alle steden