Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 797 mensen zeggen over De Bokkedoorns**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten geweldig en verrassend. informele sfeer. (Verrassingsmenu)Komen zeker terug!
Ik heb al zeer regelmatig bij de Bokkedoorns gegeten, maar deze laatste keer was het (extra) gerecht, kabeljauw, onovertroffen. Wat een feestje! Écht een aanrader!
Genoten van heerlijke amuses en 3-gangen lunch. En dat bij perfect weer, op een prachtig terras, gelegen aan een duinmeertje. De locatie van De Bokkedoorns in de duinen is prachtig en zeer rustgevend. Zelfs het racegeluid van het circuit Zandvoort stoort niet. Enig minpuntje vonden wij dat er aan het alcoholvrije aperitief niet zo veel smaak zat. Zeker voor herhaling vatbaar.
Elke keer weer uitstekend eten, de wijn was uitstekend maar net niet koud genoeg. De aankleding binnen kan iets smaakvoller/moderner.
altijd weer een feest om hier te zijn. Wij kozen voor het 5 gangen diner met bijpassend wijnarrangement. En Bijpassend mag met een hoofdletter. De wijn-spijscombinaties zijn werkelijk van hoog nivo. Sommelier Peter Bruins vertelt hier graag over. Wij komen hier al zo'n 30 jaar en het is nog nooit tegengevallen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.
Over De Bokkedoorns**
Keuken: Frans
De Bokkedoorns** ligt uniek gelegen in de Noord-Hollandse duinen met een prachtig uitzicht over een duinmeer; vlakbij Amsterdam en Haarlem. Een ideale plek om de drukte in de stad te ontvluchten en heerlijk een paar dagen tot rust te komen.
In 1978 werd de Bokkedoorns** bekroond met de eerste Michelinster en in 1992 met de tweede. Hiermee is de Bokkedoorns** al meer dan 50 jaar een begrip.
Het restaurant heeft een klassieke setting, maar toch wordt je door de gerenommeerde maître Peter Bruins en patron Pascal Beeren ontvangen in een warme en aangename omgeving. Eigenaar Pascal Beeren heeft het uitstekend voor elkaar en zorgt ervoor dat je op een fijne manier in de watten wordt gelegd. Met uitzicht op de adembenedemde natuur en omring door fluwelen decor, voel je je gelijk thuis.
De jonge keukenbrigade wordt gestuurd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins. Ze staan garant voor gastvrijheid met kennis en passie. Pure gerechten staan hier in de schijnwerpers en ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn. De uitgebreide wijnkaart maakt jouw beleving compleet.