Knife fork icon red

De Bokkedoorns**

9,1 (789 reviews)

Wat 789 mensen zeggen over De Bokkedoorns**

9.1
(789 reviews)
Eten
9.3
Service
9.3
Sfeer
8.8
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De lunch was fantastisch. De gerechten waren stuk voor stuk verrassendend; telkens heerlijk en een plaatje om te zien. Daarbij is de service ook uitstekend en op een leuke manier persoonlijk en attent. Toen wij de dessertwijn herkenden (Apianae), werd ons een andere wijn aangeboden om eens te proberen: het bleek fri...

Lees hele review

De lunch was fantastisch. De gerechten waren stuk voor stuk verrassendend; telkens heerlijk en een plaatje om te zien. Daarbij is de service ook uitstekend en op een leuke manier persoonlijk en attent. Toen wij de dessertwijn herkenden (Apianae), werd ons een andere wijn aangeboden om eens te proberen: het bleek fris zoetig met een neus van amandel. Heerlijk. Wij konden het absoluut niet thuisbrengen. Het bleek een sake met ume (pruim) te zijn. Een dergelijke persoonlijke geste van de ober is voor ons een extra prikkel om binnenkort weer naar De Bokkedoorns te gaan. Het was met recht een TOP middag.

Hans Mulder op 28 november 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben hier 27 november 2011 met2 personen gedineerd. Je wordt direct hartelijk ontvangen en begeleid naar je tafel. Wij hadden een vijfgangen menu met een bijpassend wijnarrangement. De gerechten waren niet alleen strelend voor het oog , maar ook voor de tong. Het was allemaal zeer smakelijk en dat geldt evenee...

Lees hele review

Wij hebben hier 27 november 2011 met2 personen gedineerd. Je wordt direct hartelijk ontvangen en begeleid naar je tafel. Wij hadden een vijfgangen menu met een bijpassend wijnarrangement. De gerechten waren niet alleen strelend voor het oog , maar ook voor de tong. Het was allemaal zeer smakelijk en dat geldt eveneens voor de wijnen. Mijn partner is lactose intolerant , hier heeft het restaurant zeer goed rekening meegehouden en daar waar nodig een zeer smakelijk alternatief voorgeschoteld. Geen enkel punt van kritiek , het totaalplaatje klopt en wij komen dan ook graag weer eens dineren.

Saskia Bak op 28 november 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een fantastische avond met leuke en gepassioneerde bediening. Een echte avond uit.
Leuk om door deze prijs een keer te kunnen genieten van twee sterren.

Anoniem op 28 november 2011

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

uitstekend gegeten en genoten van de fraai opogemaakte borden. mooie wijnen ook en een zeer enthousiaste,kundige, jonge sommelier.
ontspannen bediening in een mooie omgeving.
wij komen terug!

hans postema postema op 13 juni 2011

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Goed en bijzonder eten.Veel bekenden die de aandacht van de bediening vroegen. € 18 voor 2 personen aan water een beetje belachelijk. Water zou een basis service moeten zijn!
We weten nog niet of je nog eens terug gaan.

Robert hogenboom op 13 juni 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Zeeweg 53 2051 EB Overveen

Over De Bokkedoorns**

Restaurant de Bokkedoorns is prachtig gelegen midden in de Noord-Hollandse duinen aan twee duinmeren. Gastvrijheid met klasse is hier de passie waar het team elke dag voor gaat. Ieder gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht aan tafel geserveerd. 


Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede. Hiermee is Restaurant De Bokkedoorns al meer dan 50 jaar een begrip. De creatieve keuken biedt de hoogste kwaliteit, geraffineerd verwerkt in gerechten die ook voor het oog een lust zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden