Knife fork icon red

Brasserie Binx

8,2 (23 reviews)

Wat 23 mensen zeggen over Brasserie Binx

8.2
(23 reviews)
Eten
7.9
Service
8.3
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Verrassend"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Genoten van het 4 gangen menu. Mooie sausen!

Carolina op 29 september 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten maar niet datgene waarvoor we gereserveerd hadden. Helaas was het namelijk niet mogelijk het vleesgerecht te vervangen door een vis- of vegetarisch gerecht.

Annette op 26 september 2019
Geverifiëerd

"Goede keus gemaakt?"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was lekker, gezellig en sfeervol. Prima avond gehad.

Ben Meeuwisse op 25 maart 2019

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Gisteren voor de 1e keer gegeten bij Binx. Prachtige locatie. Sfeervol restaurant met de keuze om bij de open keuken of open haard te zitten. Wat opviel was dat je niet even naar je tafel werd begeleidt. Omdat er dus 2 'zalen' zijn waar gegeten kan worden liet de bediening soms iets te wensen over. Met name bij de t...

Lees hele review

Gisteren voor de 1e keer gegeten bij Binx. Prachtige locatie. Sfeervol restaurant met de keuze om bij de open keuken of open haard te zitten. Wat opviel was dat je niet even naar je tafel werd begeleidt. Omdat er dus 2 'zalen' zijn waar gegeten kan worden liet de bediening soms iets te wensen over. Met name bij de tijdsduur tussen de gerechten, het vragen of je nog iets te drinken wilt, terwijl aangegeven was dat er bij elk gerecht wel een bijpassende wijn mocht komen. Helaas.. 2 gangen zonder wijn en een dikke drie kwartier zonder iets te drinken. Ook werd er geen uitleg gegeven bij de wijn die werd geschonken en bij het gerecht wat werd uitgeserveerd (behalve bij het dessert). Ook jammer dat je bij het verlaten van het restaurant niet even werd geholpen bij het zoeken naar de jassen en werd uitgelaten. Dit alles is als opbouwende kritiek bedoeld om het zo beter te maken en de klanten met een beter gevoel te laten weggaan. Kort samengevat: meer aandacht voor de klanten, want met het eten en de wijnen zit het wel snor!

Lekkerbek op 24 maart 2019

"Jammer net niet"
6.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 4

Met veel peper maak je het eten pittig maar de echte smaak verdoezel je een beetje teveel
Het toetje was heel lekker.

Sjeng op 16 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Elst (Gelderland) e.o.

Stationsstraat 24 6662 BB Elst (Gelderland)

Over Brasserie Binx

Brasserie BinX is gevestigd in Elst. Bij Brasserie BinX gaat het over meer dan alleen lekker eten. Proeven is volgens het restaurant een beleving waarbij alles klopt. De aangename sfeer laat iedereen ontspannen. Bij Brasserie BinX worden de beste ingrediënten met elkaar gecombineerd. De gerechten zijn perfect op elkaar afgestemd en laten je keer op keer verrassen. Geniet van een avond vol met stoere en sexy smaken. Reserveer een tafeltje bij Brasserie BinX.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Elst (Gelderland) e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden