Knife fork icon red

De Compagnon

8,3 (152 reviews)

Wat 152 mensen zeggen over De Compagnon

8.3
(152 reviews)
Eten
8.5
Service
8.1
Sfeer
8.2
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben gisteravond genoten van het geweldige menu i.v.m. de restaurantweek. Alles was even lekker en zo luxe met kreeft en kaviaar. De smaken waren perfect op elkaar afgestemd en de borden zagen eruit als schilderijtjes.De bediening was top en men maakt gebruik van een zwarte handschoenen om het bestek te wissel...

Lees hele review

Wij hebben gisteravond genoten van het geweldige menu i.v.m. de restaurantweek. Alles was even lekker en zo luxe met kreeft en kaviaar. De smaken waren perfect op elkaar afgestemd en de borden zagen eruit als schilderijtjes.De bediening was top en men maakt gebruik van een zwarte handschoenen om het bestek te wisselen en warme gerechten te serveren. Nooit eerder meegemaakt maar vind het wel een meerwaarde!

Wij komen zeker na de restaurantweek weer een keer terug.

Babette Bonnier op 29 augustus 2012

8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, verrassend mooie (groente)smaken, prettige ambiance. Wijn/spijs uitleg en service omtrent de dranken kan verbeterd; iets meer (achtergrond)informatie over de wijnen zou ik op prijs stellen en een leuk alternatief voor mijn tafelgenote die weinig alcohol dronk bleef achterwege.

Mirka Ridder op 28 augustus 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Guldehandsteeg 17 1012 RA Amsterdam

Over De Compagnon

Restaurant de Compagnon, gevestigd in een monumentaal grachtenpand, heeft prachtig uitzicht over het water van het Damrak. Het restaurant heeft een klassieke en warme sfeer. Er wordt hier al vanaf 1992 gekookt.

De keuken is Frans met een persoonlijke eigen draai aan de gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met dagverse en pure ingrediënten. Een liefde voor mooie kwalitatieve producten creëert bijzondere gerechten.

Restaurant de Compagnon presenteert een prachtige wijnkaart. Deze behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland, en maakt dat er voor elk gerecht een perfecte begeleiding binnen handbereik is.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden