Paisan

Mediterraan
8,2 (7 reviews)
100%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 7 mensen zeggen over Paisan

8.2 Gebaseerd op 7 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Geen Paisan waardig menu"
7.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 10

Het 3-gangen verrassingsmenu (3 okt gedineerd) was teleurstellend. Als ik Paisan alleen van dit menu zou kennen (en dat geldt voor 4/6 van t gezelschap), zou ik niet terugkomen. Het eten was ok maar niet bijzonder; soep, lamsbout en tiramisu is geen Paisan waardig visitekaartje. Helaas. En er had meer drank verkocht kunnen worden.

SuuS op 05 oktober 2018

"Smaken verschillen"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Leuk informeel eetcafe-achtige omgeving. We lieten ons verrassen zonder de menukaart te bekijken, want mediterranees moet lekker zijn. Het voorgerecht van zwaardvis was voortreffelijk. Het hoofdmenu was voor de een heerlijk, voor de ander een tegenvaller: groot stuk vlees, aardappelen en wortelen. Bij welk mediterra...

Lees hele review

Leuk informeel eetcafe-achtige omgeving. We lieten ons verrassen zonder de menukaart te bekijken, want mediterranees moet lekker zijn. Het voorgerecht van zwaardvis was voortreffelijk. Het hoofdmenu was voor de een heerlijk, voor de ander een tegenvaller: groot stuk vlees, aardappelen en wortelen. Bij welk mediterranees land past dit gerecht? Nagerecht maakte het weer goed. Kortom: smaken en verwachtingen verschillen.

Tineke op 24 maart 2018

"Smaaksensatie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben superlekker gegeten. Niet alleen mooie kunstwerkjes op het bord, maar ook een ware smaaksensatie! Met passie en liefde bereid. Een aanrader voor als je net even iets anders wil eten. Ook zeer attente bediening. Dit is zo'n restaurant waar je zeker nog een keer terugkomt.

Mireille op 17 maart 2018

"Mediterraans verrast "
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Voor een smaakverrassing met vlees, vis, groeten en kruiden een aanrader. Het omrijden waard.

Peter Nugteren op 17 maart 2018

"Gezellig en lekker gegeten"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

We hebben heerlijk gegeten. Heerlijk voorgerecht en zeer apart.mozarella nog nooit zo goed gegeten. Toetje was smakelijk doch erg veel zoet

Magda de boer op 11 april 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Paisan

Keuken: Mediterraan

In de zomer van 2013 ontstond tijdens een vakantie in Israël van horeca-ondernemers Nino - en David de Boer het Paisan-plan. Koken met de fijnste smaken uit het hele Middelandse Zeegebied. De mooiste zonnige gerechten uit Italië, Spanje en Israël met zijn Arabische invloeden in de keuken, gemengd met een vleugje Marokko en Griekenland.

Een andere wens was zoveel mogelijk met biologische producten, vis volgens de viswijzer, prachtige vegetarische gerechten en scharrelvlees te gaan koken. Niet alleen verantwoord ondernemen maar ook smaak boven alles! Met genieten voor een betaalbare prijs als prioriteit. En ieder geniet op zijn eigen manier, de gast bepaalt. Dat was de idee – zo moest het worden. De locatie is gevonden aan de ’s-Gravelandseweg 46 te Hilversum. In het pand waar ooit de legendarische ‘Dames Haring’ hun modezaak vestigden. Om maar in die taal te blijven: wij hebben het in een geheel nieuw jasje gestoken. Dat ondervind je zodra je binnen bent. Paisan proef je!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hilversum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden