Restaurant L'invité

Modern, Nederlands | €€
8,6 (206 reviews)
97% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 206 mensen zeggen over Restaurant L'invité

8.6 Gebaseerd op 206 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Communicatie kon beter"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Ik had gereserveerd tijdens de restaurantweek. 3 gangen voor €35,- bij de reservering had ik erbij gezet dat wij een restaurantcadeaukaart hadden. Omdat wij niet hoorde ging ik er van uit dat het goed was.Maar nee dat was niet zo. Of €35,- betalen of met de cadeaukaart € 45,-. Ze hadden mijn opmerking niet gelezen. ...

Lees hele review

Ik had gereserveerd tijdens de restaurantweek. 3 gangen voor €35,- bij de reservering had ik erbij gezet dat wij een restaurantcadeaukaart hadden. Omdat wij niet hoorde ging ik er van uit dat het goed was.Maar nee dat was niet zo. Of €35,- betalen of met de cadeaukaart € 45,-. Ze hadden mijn opmerking niet gelezen. Jammer… het eten was lekker. Alleen de vis was een beetje droog. Dit was bij het hoofdgerecht. Veganisten en vegetariërs kan ik het niet aanraden. Vlees- en viseters wel. Wel vond ik de prijs kwaliteit verhouding een beetje zoek.

Marco Linschoten op 20 november 2022
Geverifiëerd

"Prima"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten in sfeervol restaurant

Cees Schekkerman op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

"erg weinig eten voor heel veel geld"
5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

er wordt aangegeven dat het een diner is maar het is een proeverij,je ziet op de foto veel vlees maar het zijn een paar kleine stukjes en alles is het net niet.Alles ging heel snel,een acht gangen diner moet een feestavond zijn en niet maar twee uur duren en voor de vrijdag avond maar 6 personen zegt genoeg dat is geen sfeer,nee het was het geld niet waard

Eric op 24 september 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische parel in Amsterdam aan de Bloemgracht

Willems op 07 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super!

Janine van Vegchel op 24 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant L'invité

Keuken: Modern, Nederlands

Aan de Bloemgracht, één van de mooiste grachten in Amsterdam, vind je L'invité. Een klassiek en romantische restaurant met een moderne Nederlandse keuken.

L'invité staat bekend om het respect voor de Nederlandse boeren, vissers, jagers, wijn- en kaasmakers. Chefkok en eigenaar Sico de Moel is altijd op zoek naar de mooiste producten van Nederlandse bodem. Zo staat hij ook bekend om zijn bijzondere selectie Nederlandse wijnen en ambachtelijke kazen.

In de zomer koel je af aan het terras, rechtstreeks aan de romantische Bloemgracht. Een van de weinige terrassen in Amsterdam die zich rechtstreeks aan het water bevindt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden