Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke avond met eten van hoogwaardige producten. Prachtig opgemaakte borden en fantástische bijpassende wijnen. Ikzelf vond het gerecht met fazant wat minder smaken en zowel de wijn als het eten kwam vrij snel door. Het verhaal van de sommelier was steeds enthousiast en ook de jongeman, welke ons bediende, was erg open, vakkundig en grappig. We hebben genoten!
Eeg lekker gegeten, gezellig, goeie sfeer, leuke bediening.
Monnickendam is rijk aan mooie historische panden die goed onderhouden worden. En in een van deze bijzondere panden is het restaurant De Posthoorn gevestigd, waar men ontspannen kan genieten van een culinaire traktatie. Goede wijn spijs combinatie s maken er een heerlijk avondje uit van.
Heerlijk gegeten en zeer goede bediening!
Een heerlijke avond met mooie gerechten, niet te groot niet te klein dus de 8 gangen gingen allemaal op. De wijnen passen er heerlijk bij! Het personeel maakt je avond echt af, zo vriendelijk en super gastvrij. Bedankt daarvoor!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.