Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten was uitstekend. Maarrrr, wel heel erg veel verschillende dingen. Maar liefst 3 amuses. En bij elk gerecht wel 5 verschillende bijgerechtjes. Op een gegeven moment raak je de weg kwijt wat je allemaal eet. En gaat ten koste van de gerechten zelf.
wij hebben heerlijk gegeten, heel veel afwisseling en bijzondere combinaties. Houtduif is bijzonder, maar niet zo onze smaak. bediening heel goed, maar wat afstandelijk, sfeer gezellig. We zijn geen ervaren sterreneters, maar hebben het als bijzonder ervaren.
de diverse gangen waren uitstekend op elkaar afgestemd en van grote klasse.
Voeg daar bij een attente en uitstekende bediening en je avond uit is compleet.
Een fantastische ambiance en een perfecte keuken. Top bediening, kortom een aanrader!
Het "Zijkamertje" met 5 tafeltjes draagt niet bij aan de sfeer. Vooral aan het eind van het diner wanneer je daar alleen zit.
Is ook wat ongezellig ingericht, een (of twee) planten zou het geheel al wat ophalen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.