Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was fantasitisch, we hebben genoten en het deed ons sterk denken aan de door ons pas geziene documentere film van Elbuli.
Hoe in deze documentatie film, in het laboratorium langdurig wordt stil gestaan bij de samenstelling en smaak van gerechten en hoe wijn er het beste bij past maar ook hoe deze mensen er bevl...
Lees hele reviewHet was fantasitisch, we hebben genoten en het deed ons sterk denken aan de door ons pas geziene documentere film van Elbuli.
Hoe in deze documentatie film, in het laboratorium langdurig wordt stil gestaan bij de samenstelling en smaak van gerechten en hoe wijn er het beste bij past maar ook hoe deze mensen er bevlogen over praten en debatteren deed het bezoek aan de Posthoorn ons in herrinnering brengen.
Bedankt hier voor.
Anouk, Monique en Jos
We vertellen al lange tijd aan culinaire vrienden dat we de Posthoorn super vinden.
Nu met vrienden hier gegeten en de vrienden zijn nog meer tevreden dan wij zijn.
Een groot compliment voor het hele team !!!!
Mijn man en zoon van 18 hebben een geweldige ervaring opgedaan .Heerlijk gegeten, uiterst vriendelijke en adequate bediening en goede sfeer .
Zeer zeker voor herhaling vatbaar .
Leuk dat je voor een vriendelijke prijs kennis kunt maken met een sterrenrestaurant, zeker ook voor jongeren .Een groot compliment aan dit restaurant !!
Fantastische lunch gehad met verrassende combinaties, goed uitgebalanceerd en ruime extraatjes in de vorm van amuses en pré-dessert. Wijnarrangement was goed afgestemd op de verschillende gerechten, vrolijke bediening en broodjes werden veelvuldig aangevuld. We gaan zeker nog eens terug voor het 7-gangen diner!
We hebben heerlijk gegeten, eten zag er heel mooi uit met prachtige kleuren. Alle smaakpapillen kwamen tot leven.
Wijnuitleg was misschien iets te theatraal.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.