Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten en de wijnen zijn een waar smaakfestijn.
Alles wordt met passie bereid. En er worden verrassende wijnen bij geserveerd.
Absolutely excellent, as always!!! Excellent presentation, excellent food and outstanding service!
The patio seating also makes a very intimate, non crowded setting and is especially great on a rare occasion where there is sun in the NL.
My wife and I will definitely return, as we have for the last 6 times ;-) The standard and atmosphere just cannot be beat!!!
Goede ontvangst, beleefd personeel dat de gasten aanvoelt, enthousiaste sommelier, prettige sfeer, chique maar niet over de top, het eten is uitstekend bereid, pure smaken en verrassende combinaties.
Wij hebben een fantastische avond gehad.
Sfeervolle entourage, zeker i.c.m. Het mooie weer omdat dan de veranda en de tuin daraan bijdragen. Zeer vriendelijke en kundige service in een ontspannen sfeer. Een aanrader en zeker een herhaler!
Uitstekend eten en een prettige bediening. Het komt wel eens voor dat gebruik van een Restaurant Week aanbieding aanleiding geeft tot een soort van tweederangs behandeling. Daar was hier geen moment sprake van. Gewoon erg goed.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.