Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
5-gangen Signatuur menu met huisaperitief en amuses
€ 99,-
Posthoorn doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses. Ontdek Posthoorn nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses.
Reserveer nu jouw tafel bij Posthoorn!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 525 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Overall just a wonderful night out.
Posthoorn pays a great attention to detail, and their ability to find that "just right" temperature in all of the meats/food they use is wonderful. The signature dish "Iberico Pork" is a fantastic grouping of textures and flavors, also the Kabeljauw (cod) was a pleasant additio...
Overall just a wonderful night out.
Posthoorn pays a great attention to detail, and their ability to find that "just right" temperature in all of the meats/food they use is wonderful. The signature dish "Iberico Pork" is a fantastic grouping of textures and flavors, also the Kabeljauw (cod) was a pleasant addition to last nights menu and we found it to simply melt away in your mouth. If you are passing through these beautiful towns in north holland and love a memorable meal, then add Posthoorn to your map- Well done!
Ik voelde alsof er veel nieuwe bediening was. Ik verbaasde me dat mijn moeder, niet als eerste werden geserveerd. VB mannen krijgen water voordat de dames dat krijgt. Er was verwarring met de toetje.
Het is al een feest om savonds in Monnickendam te arriveren alwaar het mooie pand van de Posthoorn aan de buitenzijde sfeervol is verlicht. Een heerlijk tafeltje in de hoek was voor ons gereserveerd en het restaurantweek-menu lag in een rolletje klaar op tafel. Oh, oh, wat was het eten weer heerlijk. Ik ben normaal ...
Lees hele reviewHet is al een feest om savonds in Monnickendam te arriveren alwaar het mooie pand van de Posthoorn aan de buitenzijde sfeervol is verlicht. Een heerlijk tafeltje in de hoek was voor ons gereserveerd en het restaurantweek-menu lag in een rolletje klaar op tafel. Oh, oh, wat was het eten weer heerlijk. Ik ben normaal een moeilijke eter maar de Posthoorn weet mij weer te verrassen met gerechten die erin gaan als koek (dit is de 2e keer dat ik bij de Posthoorn eet). Wat een feestje om hier te komen eten.
de auto parkeren i s en blijft een probleem leuken ontvangst het eten was als van ouds dus goed er waren iets minder tussen hapjes het totaal is prima
Zoals verwacht weer fantastische smaken met prachtige wijnen gepresenteerd gekregen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.