Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
5-gangen Signatuur menu met huisaperitief en amuses
€ 99,-
Posthoorn doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses. Ontdek Posthoorn nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses.
Reserveer nu jouw tafel bij Posthoorn!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 525 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Op een donderdag avond eind augustus is er blijkbaar weinig belangstelling om op hoog niveau te dineren, slechts drie tafels waren bezet. De wegblijvers weten niet wat ze missen. Ondanks een vrijwel lege zaal toch weer een voortreffelijke avond gehad. Een viertal zeer verschillende amuses om mee te starten en daarna...
Lees hele reviewOp een donderdag avond eind augustus is er blijkbaar weinig belangstelling om op hoog niveau te dineren, slechts drie tafels waren bezet. De wegblijvers weten niet wat ze missen. Ondanks een vrijwel lege zaal toch weer een voortreffelijke avond gehad. Een viertal zeer verschillende amuses om mee te starten en daarna een goed gebalanceerd 5 gangen menu, vergezeld van een interessant wijn arrangement met wijnen die ik zelf niet makkelijk zou kunnen vinden. Een zeer prettige, correcte en persoonlijke service maakte de avond compleet. We hebben weer genoten!
Het was heel warm in heel het land dus ook in de posthoorn het eten was heerlijk bediening erg vriendelijk
5 gangen surprise menu gecombineerd met heerlijke wijnen ..... een echte aanrader !
Ik kom hier al sinds 12 jaar op en af met vaak wat jaren ertussen. Laatste bezoek voor het bezoek van gisteren was vijf jaar terug. Niet veel veranderd anders dan nieuw personeel en een iets meer relaxte en informele sfeer ten opzichte van 5 jaar terug.
Het eerste gerecht met diverse structuren van tonijn was echt ...
Ik kom hier al sinds 12 jaar op en af met vaak wat jaren ertussen. Laatste bezoek voor het bezoek van gisteren was vijf jaar terug. Niet veel veranderd anders dan nieuw personeel en een iets meer relaxte en informele sfeer ten opzichte van 5 jaar terug.
Het eerste gerecht met diverse structuren van tonijn was echt voortreffelijk alsook de amuses vooraf. De gerechten daarna waren goed maar niet fantastisch. Desalniettemin zeker genoten (mede) dankzij de vrouwelijke sommelier en haar passie voor wijn die ze graag en passievol met iedereen deelt aan tafel. Melicousfoodandmore op instagram staat een meer uitgebreide review met foto’s vanaf einde van deze maand.
Heerlijk gegeten. Prachtige accommodatie. Gerechten en wijn in het proeverij arrangement vulden elkaar super aan. Goede sommelier! Fijne en attente bediening. Echte aanrader. Wij gaan zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.