Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Als je dan toch een keer luxe gaat eten, moet je in Monnickendam bij de Posthoorn zijn. Heel fijne ambiance, super smakelijk eten op creatieve manier bereid, heerlijke wijnen en personeel dat net even het verschil maakt. Persoonlijk ben ik ook gecharmeerd van de rookkamer met open haard waar je ook een lekkere espresso geserveerd krijgt!
De locatie was gemoedelijk, sfeervol, en rustig. Het eten was voortreffelijk elke gang was een juweel voor het oog en de smaak was verrassend en een feest in de mond! Ik kom zeeer graag nog een keer terug, temeer omdat Monnickendam ooit mijn woonplaats was!
Elke gang was ene waar feestje!!
Fantastisch verzorgd, goede bediening, sublieme gerechten met goede smaak en opmaak, van begin tot eind zeer gastvrij onthaald. Dit was een ideale manier om de gebruikelijke sfeer en kwaliteit in dit restaurant te beleven. Ik raad dit restaurant zeker aan in mijn omgeving.
Zondag 7 november fantastisch gegeten ,
warm ontvangst in de herenkamer met een drankje
zeer relaxte sfeer .
het wijnarrangement was subliem inclusief de uitleg van de sommelier
enig minpuntje was dat wij in de ruimte naast het restaurant zelf hebben gegeten minder sfeervol komen zeker nog een keer terug
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.