Knife fork icon red

Bistro Berlage

8,5 (95 reviews)
93%

Wat 95 mensen zeggen over Bistro Berlage

8.5
(95 reviews)
Eten
8.2
Service
8.6
Sfeer
8.7
93%
Schrijf een review

"Uitstekend restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit restaurant biedt een ineressante kaart en een prima zeer vriendelijke service die je niet vaak meer tegen komt! Alles klopt van het begin tot het eind; de gerechten zijn smakelojk en precies goed bereidt. Mijn zoon wilde iets veranderen aan zijn gerecht en dat was geen enkel probleem. Ook prettig dat je er een ...

Lees hele review

Dit restaurant biedt een ineressante kaart en een prima zeer vriendelijke service die je niet vaak meer tegen komt! Alles klopt van het begin tot het eind; de gerechten zijn smakelojk en precies goed bereidt. Mijn zoon wilde iets veranderen aan zijn gerecht en dat was geen enkel probleem. Ook prettig dat je er een "gewoon" karafje water bij kan bestellen. Je zit hier niet "boven op elkaar" en kan dus rustig met elkaar spreken. Een aanrader!

Irma ten Braak op 07 maart 2020
Geverifiëerd

"Spontane verrassing in Amsterdam"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mijn vriend en ik moesten last minute voor een afspraak naar Amsterdam en besloten daar een hapje te eten. Met de dinercheque konden we in Bistro Berlage terecht. Het was een spontane actie die zeer verrassend bleek! De ober die twee dagen daarvoor was begonnen was uitzonderlijk goed, rustig en beleefd en sprak zij...

Lees hele review

Mijn vriend en ik moesten last minute voor een afspraak naar Amsterdam en besloten daar een hapje te eten. Met de dinercheque konden we in Bistro Berlage terecht. Het was een spontane actie die zeer verrassend bleek! De ober die twee dagen daarvoor was begonnen was uitzonderlijk goed, rustig en beleefd en sprak zijn talen, het eten van de nieuwe koks was van hoge kwaliteit en smaakvol. De borden waren prachtig opgemaakt, de porties waren royaal maar niet overdadig. De sfeer was rustig en we zagen aan alle klanten uit binnen- en buitenland dat ze verrast waren over de sfeer en kwaliteit. Iedereen ging tevreden weg en wij gaan zeker terug!

Ida Van Esch op 02 maart 2020
Geverifiëerd

"Prima avond"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een mooi hoog gebouw, ruime zitplekken. En het eten en de bediening waren prima. Bij de koffie kregen we nog een likeurtje!

J.k. Van den bosch op 01 maart 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Nice service and friendly people. ok food

daan op 29 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtige locatie, heerlijk eten en super vriendelijke bediening!
Echt een 10 plus

Evert Knerf op 15 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Beursplein 1 1012 JW Amsterdam

Over Bistro Berlage

Bistro Berlage in Amsterdam

In deze nieuwe stijl bistro worden eigentijdse klassiekers voor lunch en diner geserveerd met een Nederlandse touch. Op de menukaart staan eigentijdse klassiekers met een eigen signatuur die associëren met de rijke geschiedenis van het beursgebouw en haar plaats in Amsterdam.

De ingrediënten zijn dagvers en worden met zorg en aandacht bereid. Veel producten komen van lokale bodem zoals het brood van Bakkerij Mama, de kaas van Fromagerie Kef, vlees van Lindenhoff en Wild van Wild en worsten van Brandt en Levie.

Naast mooie vlees- en visgerechten, denk een runderlende, beurre café de Paris en frites of gerookte schelvis met Charlotte aardappel, grove mosterd, spinazie en een gepocheerd ei, serveert Bistro Berlage ook een aantal smaakvolle vegetarische gerechten.

Kom genieten van de heerlijke gerechten van Bistro Berlage in Amsterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden