Wat 29 mensen zeggen over Ron Gastrobar*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
The food and the interior are both very enjoyable. My friends and I would love to go back again!
Heerlijk
Heerlijk gegeten
We hebben a la carte gegeten. Niet het menu van de restaurantweek. Wij vonden het al met al niet heel erg bijzonder. We misten de WOW-factor en ook wel een beetje kwaliteit van eten dat je in een Michelin restaurant verwacht.
Ontvangst en bediening waren perfect. Wij dineerden hier met alleen enkele voorgerechten:...
We hebben a la carte gegeten. Niet het menu van de restaurantweek. Wij vonden het al met al niet heel erg bijzonder. We misten de WOW-factor en ook wel een beetje kwaliteit van eten dat je in een Michelin restaurant verwacht.
Ontvangst en bediening waren perfect. Wij dineerden hier met alleen enkele voorgerechten: de sliptong (een soort van kroket voorzien van allerlei waaronder zuurkool); een kleurrijke prachtige uitziende en smaakvolle salade en eend, voorzien van enkele extra's en met een zeer fraaie brioche. Laatste ook goed van smaak, frutsels hadden ook weg gekund. Verder frites met mayo. De frites hadden krokanter gekund (wat melig) en de frutsels (kaas of id en nog wat anders) voegden te weinig toe. Al met al voor ons de indruk dat de kok teveel haar/zijn best heeft gedaan om bijzonder te zijn. Gewoon teveel gedoe er omheen waardoor het gerecht zelf middelmatig wordt. In een Michelin restaurant met Michelin-prijzen, verwacht ik niet alleen perfecte want krokante (en niet enigszins melige) frites, maar ook een soort van WOW-factor. Die hebben wij gemist. Bediening Michelin waardig; echt goed.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Ron Gastrobar*
Keuken: Frans
Restaurant Ron Gastrobar* in Amsterdam, het restaurant waar het ooit allemaal begon voor Chef-kok Ron Blaauw! Een bezoekje aan het restaurant is net een feestje. Geen presenties en poespas maar ongedwongen culinair genieten. Een spectaculaire plek waar de sfeer warm is en de gerechten puur.
Bij Ron Gastrobar draait alles om kwaliteit en smaak. Het draait niet alleen om (h)eerlijk eten maar ook om een waanzinnige beleving. Alles hier gaat volgens de filosofie van Ron Blaauw. Pekingeend, dim sun en een bruisende cocktailbar; ervaar het zelf!