Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Parkzicht

9.3
(9 reviews)
Eten
9.3
Service
9.4
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Heerlijk!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor het eerst bij Parkzicht gegeten en het was verrassend lekker!!! Heerlijk eten, fijne bediening voor een heel goede prijs!

Ton en Alwin op 24 december 2018

"verrassende verrukkelijke combinaties bij Parkzicht"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie locatie, Parkzicht was deze avond omgetoverd in Kermiszicht: er was voldoende licht en geluid en publiek te bekijken. De sfeer in t restaurant was prettig, ongedwongen sfeer. Veel publiek voor een woensdag, ook gevarieerd m.n. in leeftijd (20-75). De ontvangst was vriendelijk en niet dominant, erg prettig. Het eten was echt verrassend;veel aandacht voor smaaksensatie, bite en opmaak bord zonder pretentieus te zijn. De aanbieding en locatie waren reden voor dit bezoek, wij bevelen dit ten zeerste aan!

Gerte Roelofs-van Goch op 11 oktober 2018

"perfecte balans"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een perfect avondje uit. Goede sfeer, attente bediening, en eten dat is waar je voor uit gaat eten, Heerlijk Een echte aanrader. Mooi is ook dat je "in de keuken" kunt kijken en vanzelf respect opbrengt voor de intense activiteiten van het keukenpersoneel.Het tussengerecht dat we aangeboden kregen- als reserveerden van diningcity-was subliem.
Kortom een perfect restaurant voor een mooie avondje uit.

sjeng op 04 oktober 2018

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer gezellige avond gehad. Verrast over de kwaliteit van het eten, zeer goede bediening en een fijn gevoel in het restaurant. Zeker een aanrader!

Robbert Weideveld op 30 september 2018

"Goed eten, fijne locatie, goede service"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten. Vooraf risotto kroketten, een tussengang met gnochi ei en spinazie, vervolgens een heerlijk malse en goed bereide eend. En tot slot een bananenhangop. De gerechten waren ook zeer netjes opgemaakt. De service was vriendelijk en prettig. Enige puntje was dat doordat het behoorlijk vol zat, erg rumoerig was. We hebben dus best ons best moeten doen om verstaanbaar te zijn naar elkaar zonder echt met stemverheffing te gaan praten... Maar goed, dat heeft de avond niet minder fijn gemaakt.

Sharon Hak-Verhagen op 30 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Kelfkensbos 34 6511 TB Nijmegen

Over Parkzicht

Gelegen aan het Kelfkensbos, tegenover het historische Valkhofpark, is restaurant Parkzicht de nieuwste toevoeging aan hét Horeca kwartier van Nijmegen. Naast een maandelijks wisselende kaart bieden we ook een 3-gangendiner vanuit onze breed georiënteerde keuken. Ons restaurant, met groot verwarmd terras, biedt plaats voor groepen tot 90 personen. Parkzicht heeft een parkeergarage voor de deur en is makkelijk bereikbaar met het OV.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden