Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Coperto Restobar

9.2
(14 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
8.6
Schrijf een review

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Zalm, parelhoen en Engelse drop: een heerlijke lunch. Op de site van diningcity wordt een EXTRA gratis 4e gang beloofd: die kreeg ik niet. Dat was alleen bij het diner.

TvL op 21 maart 2019

"Heerlijk genoten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het was een aangename verrassing qua ontvangst,menu en inrichting.Fijn dat het restaurant ook s’mddags Geopend is
Zeer vriendelijk personeel .Heerlijke wijnen gedronken bij de gerechten.Al met al een terechte culinaire afsluiter voor de zondag en wij gaan hier zeker nogmaals gebruik van maken.

Jolanda Richard op 18 maart 2019

"Uitstekende wijn/spijscombinatie"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Op de laatste dag van de Restaurantweek genoten we van een heerlijk viergangendiner. Wel even wennen:op dit niveau verwachtten we een broodjes en/of een amuse, maar Coperto biedt mediterrane hapjes, brood en onbeperkt mineraalwater voor een geringe meerprijs. Wel jammer dat het heerlijke brood niet werd bijgevuld. De gerechten waren stuk voor stuk plaatjes om te zien. Het zag er niet alleen fantastisch uit, maar de smaken en texturen waren ook heerlijk. Wij kregen bij elke gang een zeer goed gekozen bijpassende wijn. Michelinster waardig!

Antoinette op 12 oktober 2018

"Top restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten mooi menu tijdens de retaurantweek

Nan op 11 oktober 2018

"Heerlijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een prachtig restaurant met zeer vriendelijke medewerkers. Iedereen was even aardig. Het eten was geweldig. Mooie smaken, goeie combinaties. We hebben een hele fijne avond gehad.

Lisette en Gideon op 07 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Stationsweg 9 8011 CZ Zwolle

Over Coperto Restobar

De grote glazen wanden van deze nieuwgebouwde serre maken Coperto Restobar een lichte en inspirerende ruimte. Wanneer de laatste zonnestralen het restaurant vanuit bijna iedere hoek verlichten, is dit een heerlijke plek om te genieten van mooie gerechten en bijzondere wijnen. De warme houten vloer, zachte stoffen en comfortabele stoelen zijn een welkome aanvulling hierop.


Onze chefs benaderen gastronomie op een ongekunstelde manier, geïnspireerd op de Franse en Italiaanse klassiekers. Door het gebruik van een minimaal aantal bereidingen komen de pure smaken van de ingrediënten volledig tot hun recht. Na het ontbijt kunnen gasten op ieder tijdstip van de dag genieten van het a la carte menu of de maandelijks wisselende specialiteiten.


Coperto Restobar heeft een unieke collectie van bijzondere wijnen. Op de wijnkaart staan favoriete druiven uit verscheidene landen als Frankrijk, maar ook Nederland en Italië. Gasten kunnen genieten van de bekendere wijnen of juist de nog onontdekte wijnen van kleinere wijnhuizen proeven.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden