Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 190 mensen zeggen over Restaurant Vlaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De keuken, service en sfeer waren top, met een extra pluim voor het gezellig en
vriendelijk bedienend personeel.
Er is misschien 1 aandachtspuntje; dat is de stoel/tafel hoogte.
Wat kleinere mensen zijn evt. gebaat met een extra kussen in de verder zeer
confortabele stoelen.
De service was perfect. Ontwapenend, zeer klantvriendelijk, zonder de nodige opsmuk. Het diner was voortreffelijk. UItstekende prijs - kwaliteitverhouding. Zeker een restaurant om vaker terug te komen. Chapeau!! Verbazingwekkend genoeg heeft t Gooi mijns inziens maar weinig restaurant waar de combinatie sfeer, service en keuken zo goed is.
Super lekker gegeten tijdens de restaurant week. Hier gelukkig wel keuze in het hoofdgerecht. We gaan zeker nog ern keer terug buiten de restaurantweek om de rest van de kaart te proeven
We hebben buitengewoon goed gegeten, van voorgerecht tot desert, echt heel lekker en mooi gepresenteerd. Zeer smaakvol, aanrader.
Heerlijk gegeten bij Vlaar! Aardige bediening. Restaurant is zeer mooi 'aangekleed'. Eén nadeel(tje): de akoustiek; hoge ruimte, houten vloer.
We komen zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Graveland e.o.
Over Restaurant Vlaar
Kom genieten bij Restaurant Vlaar in het idyllische 's Gravenland. Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand daterend uit de 17e eeuw. Haar locatie in hartje 't Gooi is perfect omdat het dichtbij Hilversum, Amsterdam en Utrecht ligt.
Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Naast onze betaalbare en toegankelijke kaart serveren wij voor zowel lunch als diner een gastronomisch surprise menu van twee- tot zesgangen. De gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar.
Laat je verrassen door chef Danny Rijs en zijn ambitieuze keukenbrigade met verfrissende en moderne gerechten. Er wordt gewerkt met verse en kwalitatief hoogstaande producten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin.