Wat 190 mensen zeggen over Restaurant Vlaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Tijdens de restaurantweek hier uitgekomen om met vrienden te eten. Bij binnenkomst sta je meteen "in" de keuken. Nette ontvangst en jassen werden weggehangen. We kregen een gezellige ronde tafel, waar we echt niets hebben gehoord van de gesprekken in het verder drukke restaurant, knap om de akoestiek zo te krijgen. ...
Lees hele reviewTijdens de restaurantweek hier uitgekomen om met vrienden te eten. Bij binnenkomst sta je meteen "in" de keuken. Nette ontvangst en jassen werden weggehangen. We kregen een gezellige ronde tafel, waar we echt niets hebben gehoord van de gesprekken in het verder drukke restaurant, knap om de akoestiek zo te krijgen.
De bediening was beleefd amicaal. De gerechten waren verzorgd en met passie bereid. Goede wijn en lekker speciaalbiertje (meer keus!). Hier komen we zeker nog een keer terug!
Na het 5e gerecht zakte de bediening enigszins in en bleven we 15 min. tegen vuile borden aankijken. We moesten van tafel gaan om koffie te bestellen en af te rekenen.
Heerlijk gegeten in de Restaurantweek. Mooi menu met wijnarrangement. Medewerkers erg ervaren. Een heel geslaagde ervaring!
Prettig restaurant, gezellige bediening, ongedwongen sfeer. Het eten is prima.
Heerlijk gegeten in een ontspannen, gastvrije sfeer. Vlaar heeft me duidelijk verrast. eker om nog eens terug te komen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Graveland e.o.
Over Restaurant Vlaar
Kom genieten bij Restaurant Vlaar in het idyllische 's Gravenland. Het restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand daterend uit de 17e eeuw. Haar locatie in hartje 't Gooi is perfect omdat het dichtbij Hilversum, Amsterdam en Utrecht ligt.
Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Naast onze betaalbare en toegankelijke kaart serveren wij voor zowel lunch als diner een gastronomisch surprise menu van twee- tot zesgangen. De gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar.
Laat je verrassen door chef Danny Rijs en zijn ambitieuze keukenbrigade met verfrissende en moderne gerechten. Er wordt gewerkt met verse en kwalitatief hoogstaande producten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin.