Knife fork icon red

El Qatarijne

8,7 (28)

Wat zeggen mensen over El Qatarijne

8.7
(28 reviews)
Eten
9.1
Service
8.4
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Een culinair genot!"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Dit was een avond om nooit meer te vergeten. Bij binnenkomst werd al gelijk duidelijk dat gastvrijheid hoog in het vaandel staat, een erg warm gevoel. Het diner begon rustig met allerlei amuses, en bij de gerechten werden wij culinair verrast met ingrediënten van over de hele wereld. Onze smaak zintuigen waren dan ook volledig voldaan na zo'n heerlijk avondje uit. El Qatarijne is echt een aanrader, binnenkort komen wij hier weer eten!

Emre Vonk op 16 oktober 2018

"Samen eten"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

We kregen een tafel aan het raam, wat heel prettig was. Er was een goede sfeer niet teveel herrie om ons heen, we konden goed praten met elkaar. Het eten was echt heerlijk mooi opgediend en erbij verteld wat het was. Wij wilde wel een wijn arrangement en er werd gevraagd of we hele glazen wilden of halve. Dat vond ik heel verrassend. We namen halve en dat was prima. De wijnen waren ook heel goed bij de verschillende gerechten. Kortom wij hadden een heerlijke avond.

Mieke Vernooij op 11 oktober 2018

"Lekkere lunch, maar met helaas een wat bittere nasmaak"
6.0 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 8

We zijn met de restaurantweek hier gaan lunchen. Het eten was heerlijk, de bediening was erg vriendelijk. Ze hadden ook goed rekening gehouden met onze wensen en door omstandigheden konden we nog wat later aanschuiven dan we hadden gereserveerd (ook afgesproken via de telefoon). Maar met het afrekenen was de rekening helaas hoger dan we zelf hadden gedacht. Ze hadden de laatste zoetigheden op de rekening gezet, terwijl we een 3 gangen lunch van de restaurantweek hadden besteld en dit ook duidelijk vantevoren aangegeven. Dan kun je toch niet zomaar, zonder te vragen, schijnbaar de laatste ronde met zoetigheden op de rekening zetten? Wij dachten dat dit bij het menu hoorde (er was ook aangegeven dat het restaurantweekmenu incl. amuses was) en waren dan ook onaangenaam verrast dat dit zomaar op de rekening was gezet (en bij navraag we dit ook moesten betalen)! Jammer, want de rest was echt de moeite waard om terug te komen.

Patricia op 07 oktober 2018

"Heerlijk gegeten, Porties net iets te klein"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben gisteravond enorm lekker gegeten. We hadden vier gangen besteld en werden iedere keer weer verrast met lekkere en unieke gerechten. De gastheren deden het erg goed, soms iets te stijf voor hun leeftijd.

Ze waren echter niet op de hoogte van onze reservering via Dining City en ik heb de volledige prijs moeten betalen. Daarnaast waren de gerechters net iets te klein. Ik ben geen grote eten, maar ben nu nog met trek naar huis gegaan.

Verder zeker aan aanrader!

José Kolk op 30 september 2018

"verrassende smaaksensaties"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

heerlijk gegeten, verrassende smaakcombinaties.
Een echte beleving! kan niet navertellen wat we allemaal gehad hebben, maar het is een echte aanrader. één minpuntje: € 7.50 voor een kopje koffie is écht te duur, zelfs als je er wat lekkers bij krijgt.

Albertine Kokkeler-van den Berg op 01 september 2018
El Qatarijne heeft gereageerd op 01 september 2018

Geachte gast,

hartelijk dank voor uw bezoek en review. Fijn om te horen dat u zo van uw bezoek genoten heeft. U heeft gebruik gemaakt van onze Barista service; dit omhelst 4 huisgemaakte friandises p.p. en vanzelfsprekend een tweede kopje koffie/thee, voor €7,50 inderdaad. U heeft vrij snel om de rekening gevraagd; maar ook daarna hebben wij u tafelgenoot nog de mogelijkheid voor een re-fill van de espresso aangeboden. Voor een volgende keer bent u bij deze op de hoogte.

Met vriendelijke groet, team El Qatarijne

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Mariaplaats 24 3511 LL Utrecht

Over El Qatarijne

We proudly present restaurant El Qatarijne!
Aan de monumentale Mariaplaats in het historische centrum van Utrecht vind je restaurant Elk Qatarijne. Een restaurant waar culinaire traditie en innovatie op mediterrane wijze samensmelten.

'East meets West' & 'Classic meets Modern'

Zodra u binnentreedt, ervaart u de mediterrane gastvrijheid en de geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten. De Franse klassiekers worden geheel in een nieuw jasje gestopt en worden benaderd met een eigentijdse smaak en dynamiek.

Elk menu is inspireren en met een natuurlijke organische groei. Telkens opnieuw wordt dit levendig daadkrachtig en verrassend gehouden. Het naleven van de ‘roots’ is voor El Qatarijne belangrijk en zorgt ervoor dat smaak, geur en kleur herkenbaar zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden