Paleis van de Weemoed

Frans
8,0 (56 reviews)
100%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 56 mensen zeggen over Paleis van de Weemoed

8.0 Gebaseerd op 56 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Genoten op kerstavond "
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk avondvullend programma, wel erg warm binnen. Van een werknemer van het paleis van de weemoed begrepen we dat er van één persoon de airco niet aan mocht. Dit is natuurlijk te gek voor woorden.

Evelyn op 25 december 2017

"TOP!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

de bediening was top. Gezellig en stonden open voor alle vragen. Ook het menu kon worden aangepast n.a.v. een dieet. Geen probleem. Het eten was boven verwachting. Lekker en genoeg. De sfeer fantastisch en de show leuk. Al met al een zeer geslaagde avond. Wij komen ook terug

ans op 06 augustus 2017

"Weemoed en amusement"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We gaan zeker weer terug! Schattig klein theater. Ontvangst, eten en voorstelling waren uitstekend. Deze maal gaven twee travestieten een avondvullende show met uitstekende zang en presentatie. Op maandag zijn er doorgaans stand up comedians en ook andere artiesten krijgen de gelegenheid om op het piepkleine podium ...

Lees hele review

We gaan zeker weer terug! Schattig klein theater. Ontvangst, eten en voorstelling waren uitstekend. Deze maal gaven twee travestieten een avondvullende show met uitstekende zang en presentatie. Op maandag zijn er doorgaans stand up comedians en ook andere artiesten krijgen de gelegenheid om op het piepkleine podium op te treden, vandaar dat we zeker teruggaan.
Ik was in geen jaren op de Wallen geweest en ook dat was een ervaring, zoveel toeristen en een uitstekende sfeer.
Kortom het was een heel leuke avond

Hans Schravenmade op 31 juli 2017

"gezelig origneel variete restaurant"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer gezellig restaurant met zang en vooral ostalgische muziek, alle genres.Goede prijsstelling.

h.smalhout op 15 februari 2017

"Heerlijk gedineerd met een vermakelijke show!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

We zijn hier afgelopen week gaan eten na een tip van een vriendin van mij. Ze had gelijk! Het restaurant, met een unieke sfeer, was een hele beleving. De combinatie van het eten en de show was fantastisch, en ook het eten was heerlijk. Onze reservering met kerst staat al ;)

Nikki van Gompel op 22 oktober 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Paleis van de Weemoed

Keuken: Frans

Over Paleis van de Weemoed

Het Paleis van de Weemoed is een ouderwets Theater Restaurant, vol nostalgie en romantiek, gelegen in het hartje van de Wallen (Red Light District) te Amsterdam.

Een avondvullend programma met heerlijk entertainment. Een herontdekking van de prachtige theatrale liedjes uit het verleden, vertolkt door flamboyante artiesten in een nachtclubachtige sfeer. Een avond vol ongebreideld plezier, heerlijk eten, hartstochtelijke liefde, een lach en een traan. Het interieur is authentiek, art-deco stijl met spiegelwanden, rood pluche, sfeervol opgedekte tafels met kaarslicht incl. muzikale omlijsting. Een prachtige plek voor een onvergetelijke avond voor twee, maar ook voor het vieren van uw speciale gelegenheden feestje; bruiloft, receptie, personeelsfeesten, vrijgezellenfeestjes etc.

Elke maandagavond COMEDY OF THE WALL(en).

Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond verzorgen wij in het Paleis van de Weemoed voor u een unieke DINNERSHOW waarvan de artistieke invulling wekelijks varieert. Magic, Burlesque, Tante Sjaan, Cabaret Music Night Club etc. U kunt genieten van een heerlijke muzikale avond vol met zang en humor. Tijdens de show serveren wij u een driegangen diner (à la carte) met dagverse producten, voor een prijs van €62,50 per persoon.

Elke zaterdagavond wordt het Paleis van de Weemoed omgetoverd in PALEIS BURLESQUE.

Welkom 19.00 uur. Showtime 19.30 uur - 22.30 uur.

Reserveren voor een dinnershow kunt u per telefoon 020 625 69 64. De show wordt opgevoerd met artiesten uit onze eigen stal, die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij onze speciale Paleissfeer. En dat betekent entertainment: muziek en theater, burlesque, humor, dans en vele andere muzikale uitstapjes.

Gedurende de hele week is het mogelijk om een dinnershow op maat gemaakt te organiseren, bijeenkomsten of feesten, borrels, lunches, diners, voor groepsreserveringen, vraag naar de mogelijkheden.

Het Paleis van de Weemoed heeft op donderdag- vrijdag- en zaterdagavond haar vaste dinnershows, maar biedt 7 dagen per week mogelijkheden voor groepen; lunches, dinners, dinnershows, borrels, bijeenkomsten, feesten en partijen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden