Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu5-gangen Michelin menu € 118,- € 88,-
Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu5-gangen Michelin menu € 118,- € 88,-
Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Deal
5-gangen Michelin menu
€ 118,-
€ 88,-
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Tast toe en laat je verrassen door Pieter en Paula! Zij heten je meer dan welkom in hun pittoreske restaurant. Speciaal voor de gasten van Diningcity serveren zij een 5-gangen Michelin menu voor slechts € 88,- per persoon!
Laat je verwennen door de passie van chef Pieter en proef zijn verfijnde gerechten!
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 20 december 2024
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 78 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling...
Lees hele reviewEerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling en rouille, het voorgerecht was een geroosterde Canner kreeft met pompoenmousse, rettichsalade en zonnepitjes, het tussengerecht was Tongschar Meuniere met scheermessen , citrusvruchten en bruine boter, het tweedetussengerecht was een stukje geroosterde Boerderijkip borst met polenta, kippenvel en stukje foie gras. Het hoofdgerect zuiglam Texelaar (bout en vang) met asperges, lamsoortjes en chorizojus. Als dessert namen wij het kaasplankje welke zeer origineel gepresenteerd werd. Het menu was niet alleen een plaatje voor het oog, maar Pieter weet in ieder gerecht de originele smaak van de ingrediënten te behouden. De beide gastvrouwen verstaan hun vak. Ik verheug me nu al op de volgende keer.
Precies wat ik verwachte een huiskamer waar de sfeer goed in zit met niet te veel tafels en daardoor de aandacht voor jouw en het eten zeer tot zijn recht komt.
Een heerlijke avond gehad met goed eten en lekkere wijnen.
Het was de tweede keer dat we hier gegeten hebben, en het overtrof zelfs de eerste keer. De sfeer is heel goed en de service is ook .
Voor het eerst gegeten bij dit restaurant. Wat een aangename ervaring. Te beginnen bij binnenkomst. Een zeer sfeer vol mooi restaurant. Vriendelijke gastvrouw. De gerechten die uit de keuken komen zijn heel mooi in balans, mooi gepresenteerd en smaken voortreffelijk. Kort gezegt zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten. Echt een avondje uit.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Pieters Restaurant* in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millau punten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien.