3 Keuken & Bar

Frans, Italiaans | €€€ | Menu

Heerlijke 4-gangen Lunch menu € 48,- € 38,50

3 Keuken & Bar

Frans, Italiaans | €€€ | Menu

Heerlijke 4-gangen Lunch menu € 48,- € 38,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Heerlijke 4-gangen Lunch menu
€ 48,- € 38,50

Geniet van een 4-gangen lunchervaring bij Restaurant 3 Keuken & Bar, waar ontspanning en genot de hele dag centraal staan. De sfeer is informeel en gastvrij, net als de naam '3', simpelweg het huisnummer. Waarom het ingewikkelder maken?

Door te werken met de beste ingrediënten kunnen ze hun gasten de lekkerste gerechten serveren, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Het brood komt van de lokale bakker Treur, de vis van G&B Vis uit Yerseke en de wijnen natuurlijk van Grandi Vini.

Wanneer laat jij jezelf even helemaal in de watten leggen bij 3 Keuken & Bar?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 augustus 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over 3 Keuken & Bar

Schrijf een review en deel je foto's

"Uitstekend restaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zondagmiddag lekker op het terras een lunch met mooi weer in een uitstekend restaurant, Fijne bediening en de patron een uitstekende gastheer en sommelier!

Charles van Kampen op 24 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oudewater e.o.

Toon telefoonnummer

Over 3 Keuken & Bar

Keuken: Frans, Italiaans

Restaurant 3 Keuken en Bar in Oudewater is een plek waar je de hele dag kunt genieten in een ontspannen sfeer. Laagdrempelig en informeel, vandaar ook de keuze voor onze naam '3'; heel gewoon ons huisnummer. Waarom zouden we het moeilijker maken?

Onze keuken is een culinaire reis door Italië, Frankrijk, Nederland, en Europa, met een speciale focus op zeevruchten. We werken met de beste producten om onze gasten de lekkerste gerechten voor te schotelen. Deze producten komen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers: ons brood komt van de lokale bakker Treur, de vis van G&B Vis uit Yerseke en de wijnen natuurlijk van Grandi Vini. Geniet van klassieke Italiaanse pasta’s, verfijnde Franse gerechten, hartige Nederlandse specialiteiten en verse zeevruchten die de smaak van de zee naar je bord brengen. Elk gerecht wordt met passie en vakmanschap bereid om een onvergetelijke eetervaring te garanderen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oudewater e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden