Knife fork icon red

Het Bosch

8,8 (126 reviews)

Wat 126 mensen zeggen over Het Bosch

8.8
(126 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten op een hele mooie plek aan de waterkant. Super bediening, aanrader!

Susanna Tammer op 08 augustus 2019
Geverifiëerd

"Kat in de zak"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

17 juli gereserveerd voor 6 augustus (mijn 75e verjaardag). Een verrassingsmenu voor €52,50. Ik had me er zeer op verheugd, want ik had al eerder bij Het Bosch een aangenaam verblijf gehad. Wat schetst mijn verbazing dat daar aangekomen CLOSED op de deur stond. We moesten naar een soort dependance Bosch Waterfront. ...

Lees hele review

17 juli gereserveerd voor 6 augustus (mijn 75e verjaardag). Een verrassingsmenu voor €52,50. Ik had me er zeer op verheugd, want ik had al eerder bij Het Bosch een aangenaam verblijf gehad. Wat schetst mijn verbazing dat daar aangekomen CLOSED op de deur stond. We moesten naar een soort dependance Bosch Waterfront. Ik heb de reservering er nog eens op nagekeken, maar dit wordt NIET vermeld op de bevestiging. Hierbij bevestigen we je reservering bij restaurant Het Bosch dát staat er op de bevestiging. Maar wat moet je? Dus toch maar naar Waterfront. Daar aangekomen zei men dat het telefonisch was gemeld?? Ik ben helemaal niet benaderd, want dan was ik hier zeker niet naartoe gegaan. De avond was een complete desillusie. De aangegeven amuseS bestond(EN) uit één hapje, zo klein dat je niet kon proeven wat het was. De wijn kwam na drie kwartier, want men had problemen met de koeling. Het eten was niet slecht, maar zeker niet wat ik ervan had verwacht. Ik heb ook zo mijn bedenkingen over het geserveerde. Het alternatief voor mijn partner die allergisch is voor vis, was tenhemelschreiend. Het wijnarrangement was behoorlijk aan de prijs (€40 p.p.) voor hetgeen je kreeg. Kortom een verpeste avond en verjaardag.

Maja van Outheusden op 07 augustus 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We zaten in het kleine restaurant aan de waterkant. Heerlijk met uitzicht op de plas en bootjes. Het 5 gangen diner was heerlijk!

Ellen op 05 augustus 2019
Geverifiëerd

"Hoge verwachtingen niet nagekomen"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Via Diningcity gebruik gemaakt van het "Fantastisch 6-gangen diner + feestelijk bruisend aperitief & amuses". Bij aankomst leek het restaurant gesloten. Na een wandeling over de steiger (niet zo heel handig met hakken) bleken we in het Waterfront te eten. Mooie locatie aan het water. Wel vreemd dat nergens is aangeg...

Lees hele review

Via Diningcity gebruik gemaakt van het "Fantastisch 6-gangen diner + feestelijk bruisend aperitief & amuses". Bij aankomst leek het restaurant gesloten. Na een wandeling over de steiger (niet zo heel handig met hakken) bleken we in het Waterfront te eten. Mooie locatie aan het water. Wel vreemd dat nergens is aangegeven dat er alleen daar wordt gedineerd in de zomer.

De amuses van het aanbiedingsmenu bleken er exact één te zijn: een koud tomatensoepje met een paar hollandse garnalen en een creme van bleekselderij. Smaakvol maar eigenlijk niet zo bijzonder. De eerste gangen (een soort zalmpizza van krokant bladerdeeg met rauwe zalm (beetje flauw), een mooi opgemaakte steak tartaar met puree van bieten (beetje te koud) en een visgerecht met net niet helemaal gare risotto) zagen er mooi uit. Daarna werd het visuele aspect een stuk minder. Twee wat zielige stronkjes gekaramelliseerde witlof in een yuzu-sausje, een paar stukjes mals lamsvlees met ravioli op een paar asperges met een schep saus erover (waarom kregen we daar zo'n groot scherp mes bij?) en een mango-mandarijn toetje (dat de vorm had die je vindt op een gemiddeld hondenuitlaatveldje). De smaken waren prima, de temperatuur van de gerechten niet altijd helemaal goed en het oog wil ook wat. Het wijnarrangement was prima en paste redelijk goed bij de gerechten. De bediening was "Amsterdams vriendelijk" en af en toe in gedachten verzonken en afwezig. In de kleine open keuken, waar de gerechten worden afgemaakt die in het hoofdgebouw zijn voorbereid, was het rommelig.

Mooie locatie aan het water, maar we hadden verwacht te eten in het hoofdgebouw. Qua gerechten hadden we hogere verwachtingen. We weten nog niet zeker of we nog een keer terugkomen.

André op 02 augustus 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was heerlijk

Ruud smits op 31 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Jollenpad 10 1081 KC Amsterdam

Over Het Bosch

Het Bosch is direct gelegen aan de Nieuwe Meer met het meest geweldige uitzicht van Amsterdam. Bij restaurant Het Bosch kan je genieten van een heerlijke lunch of een waanzinnig diner op één van de mooiste locaties van de hoofdstad. De menukaart typeert zich als "klassiek met een moderne en creatieve twist". De gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken, met invloeden uit Italië, Spanje en Azië. Laat je verrassen door de overheerlijke smaken van restaurant Het Bosch.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden